KING A komt naar Kasteel Hoensbroek

De laaglandridders van de ronde tafel schitteren in de familievoorstelling KING A. Deze voorstelling voor jong en oud toert sinds september 2012 door heel Nederland en behaalt overal successen. In mei 2013 staat de productie op een unieke locatie. Met Kasteel Hoensbroek als decor belooft het een bijzondere voorstelling te worden, gezien KING A daarmee voor het eerst in de openlucht te zien is. De voorstelling is op donderdag 9 mei van 19.00-20.15 uur te zien op het binnenplein van Kasteel Hoensbroek.
kasteel-hoensbroek-king-a

Het verhaal

KING A vertelt het verhaal van koning Arthur. De legende van Arthur begon ooit met een jongen die ervan droomde ridder te worden, maar plotseling koning der ridders, koning der koningen werd. Hoe stoer is het om ridder te zijn, maar hoe moeilijk om grote beloften waar te maken. Er zijn krachten die zwaarder wegen dan die van een zwaard… 

Een voorstelling over heldenmoed en heimelijke liefde, over een ware ridder en zijn idealen. Vijf acteurs wanen zich even ridder -met een missie- en brengen al spelend en vertellend het gedachtegoed van Arthur en zijn Ridders van de Ronde tafel tot leven.

Meet & Greet

Om deze energieke voorstelling ridderlijk af te sluiten is er na afloop een Meet & Greet met de acteurs. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan voor meer informatie op www.kasteelhoensbroek.nl

Entree

Volwassenen € 15,00; kinderen € 10,00
Kaarten zijn ter plaatse bij de kassa of vooraf online te koop via www.kasteelhoensbroek.nl
Familievoorstelling: vanaf 8 jaar

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Hoensbroek

 

Reviews lezen over Hoensbroek

Meer informatie over Hoensbroek vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Hoensbroek. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Hoensbroek

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.