GROOS: conceptstore Rotterdamse producten

GROOS is een nieuwe conceptstore met enkel en alleen Rotterdamse producten. Dit Rotterdamse warenhuis, dat eind februari opengaat in het Schieblock, zal mode-, design-, kunst-, muziek-, literatuur-, film-, delicatessen- en lifestyle-producten verkopen.
groos-rotterdam

Vergeten Nederlands woord

De naam van de winkel, GROOS, is een vergeten Nederlands woord voor trots. De initiatiefnemers van het warenhuis willen producten uit Rotterdam waar zij trots ofwel GROOS op zijn, promoten onder een breed publiek. GROOS verkoopt onder meer werk van Foekje Fleur, Alfredo Gonzales, Marc Nolte, Venour, Daisy Kroon, ZWARD, C. Cruden en Mischa van der Wekke.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rotterdam

 

Reviews lezen over Rotterdam

Meer informatie over Rotterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Rotterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Rotterdam met Skyscanner

Kaart van GROOS

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.