Overal en Nergens bereikt mijlpaal

Overal en Nergens is het eerste user-generated reisprogramma, mede geïnitieerd door Sawadee Reizen. Na vijf afleveringen is de mijlpaal bereikt van 150 reizigers die beelden van hun reis of vakantie op TV terug zagen.
overal-en-nergens

Martin en Michel in India

Aanstaande zondag 24 februari om 17.30 uur wordt aflevering 6 uitgezonden bij RTL5. Met daarin onder andere de reis die Martin en Michel maakten door India. Zij zagen de eerste aflevering en waren meteen enthousiast. Martin Smolders:

Toen ik de eerste aflevering van Overal en Nergens op TV zag, kreeg ik weer zin om op reis te gaan. Alle echte reisbeelden waren een feest van herkenning. Ik dacht meteen aan mijn bijzondere reis door India en alle filmopnames die we daar gemaakt hebben. We hebben een aantal fragmenten geüpload op de speciale website en werden door de makers benaderd om als één van de hoofdpersonen in de uitzending te komen.

Voor reizigers door reizigers

Overal & Nergens laat kijkers op een persoonlijke manier kennis maken met internationale vakantiebestemmingen. Door de ogen van andere reizigers ontdek je de wereld. Het reisprogramma beschikt over een eigen online community op WaarBenJij.nu, waar reizigers die mee willen doen hun reisvideo’s kunnen uploaden. De community is een verzamelbron van video’s, welke door iedereen te bekijken en te beoordelen zijn. Verspreid over 8 afleveringen laten reizigers hun leukste, meest indrukwekkende of spannende reisvideo’s zien.

http://www.youtube.com/watch?v=LfLXKuqW2o0

Jouw reisvideo in Overal&Nergens

Upload jouw reisvideo en wie weet zie je jezelf terug in de uitzending van Overal & Nergens. In iedere uitzending worden er diverse reisvideo’s getoond, die gerelateerd zijn aan de thema’s: avontuur, natuur, eten, vervoer en meer. Via de online community van Overal&Nergens op WaarBenJij.nu kun je jouw beeldmateriaal uploaden per thema en kans maken op een plek in de uitzending. Klik hier voor meer info over het uploaden van een video.

Initiatiefnemers Sawadee, Bever en Waarbenjij.nu

Het tv-programma Overal & Nergens is mede mogelijk gemaakt door reisorganisatie Sawadee, Bever en WaarBenJij.nu.

Reviews lezen over Overal en Nergens

Meer informatie over Overal en Nergens vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Overal en Nergens. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar India met Skyscanner

Comments are closed.