transavia.com geeft gratis tickets weg

transavia.com vliegt al geruime tijd vanaf Eindhoven Airport, maar vanaf februari 2013 is Eindhoven Airport ook officieel thuisbasis voor drie vliegtuigen van de luchtvaartmaatschappij. Bovendien start transavia.com met 4 nieuwe routes vanaf Eindhoven Airport, te weten Bologna, Madrid, Napels en Kopenhagen. Om dit bekend te maken deelt transavia.com gratis 200 retourtickets uit in winkelcentrum Piazza te Eindhoven. In het winkelcentrum staat een tijdelijke check-in desk waar de tickets worden uitgegeven. De check-in desk wordt omstreeks 10.00 u samen met Froukje de Both geopend door Bram Gräber, algemeen directeur transavia.com en Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport.

Transavia geeft gratis tickets weg in Eindhoven

Transavia geeft gratis tickets weg in Eindhoven

100 Personen

De eerste 100 personen die zich vanaf 10.00 u met paspoort en koffer of reistas melden bij deze check-in desk krijgen twee gratis tickets naar Berlijn, Kopenhagen, Bologna, Nice, Madrid of Napels. Ter plaatse kiezen de winnaars hun bestemming en datum van vertrek (uiterlijk tot en met 17 maart). Wijzigen is na inboeken niet meer mogelijk. Vereist is het meebrengen van het paspoort omdat de tickets direct worden geboekt. Zonder paspoort is deelname uitgesloten. Het is een eenmalige actie. Op is op.

Programma

10:00 uur – Officiële opening check-in desk + start inchecken gratis tickets
12:00 uur – Sluiten check-in desk

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Eindhoven

 

Reviews lezen over Transavia

Meer informatie over Transavia vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen met Transavia. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten met Transavia met Skyscanner

Kaart van Eindhoven Airport

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.