TravelBird: reistrend multigeneratie vakanties

Multigeneratie vakanties voor ouders, kinderen en grootouders groeien in populariteit. Dit signaleert vakantiewebsite TravelBird voor met name familievakanties op korte rijafstand zoals vakantieparken, hotels en dagjes uit (45% van de boekingen). Multigeneratie vakanties zijn mede in trek vanwege de toenemende behoefte om in crisistijd samen tijd door te brengen. Ook kunnen grootouders tegenwoordig vanwege hun fitte gezondheid met veel activiteiten meedoen.
travelbird-multigeneratie-vakantie

De natuur in

Zowel jong als oud geniet van een mini-vakantie in de natuur. Populair bij TravelBird zijn de Villa Les Dunes aan de Franse Opaalkust. Dicht bij huis op slechts 3 uur rijden vanuit Utrecht kunnen de kinderen genieten van het schelpen zoeken op het nabijgelegen strand en de volwassenen wandelen in het natuurreservaat ‘Platier d’Oye’. Een weekend- of midweekverblijf in een luxe ingericht vier- tot zespersoonsappartement aan de Opaalkust bedraagt bij TravelBird €119,- per persoon.

Luxe kamperen

Families die de gezelligheid van een camping en de luxe van een hotel willen, vinden hun heil in een modern ingerichte stacaravan in het Belgische Nieuwpoort. Viersterren Camping Nieuwpoort biedt diverse familie-activiteiten aan zoals vissen, kajakken, zwemmen in het binnen- en buitenzwembad en een bezoek aan de kinderboerderij. In de buurt liggen de pretparken Plopsaland en Bellewaerde en ook een bezoek aan het In Flanders Field Museum is binnen handbereik. Een verblijf met vier tot zes personen is mogelijk vanaf €59,- per stacaravan voor een midweek of weekend.

Dagje weg in eigen land

Cultuur snuiven met de familie kan erg goed in eigen land. Op de Bataviawerf in Lelystad leert jong en oud op een (replica van een) VOC-schip over het vroegere zeemansleven en zie je met eigen ogen hoe vakmannen en vrijwilligers een reconstructie van het VOC-schip ‘De 7 Provinciën’ opbouwen. Duik in de geschiedenis van Michiel de Ruyter, en leer dankzij een rondleiding alles over de Gouden Eeuw en de schepen. Bij TravelBird kost een dagje Bataviawerf €7,95 per persoon.

Meer informatie bij de Travelbird

 

Reviews lezen over TravelBird

Meer informatie over TravelBird vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen met TravelBird. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten met TravelBird met Skyscanner

Comments are closed.