Maastricht during TEFAF 2013

Van 15 t/m 24 maart 2013 vindt ’s werelds meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs The European Fine Art Fair (TEFAF) plaats in Maastricht. Meer dan 250 toonaangevende galeries uit ruim 19 landen presenteren dan de crème de la crème op het gebied van kunst en antiek. Van Oude Meesters en antieke kunstwerken tot een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst, evenals sieraden en 20e-eeuws design. Daarnaast bruist tijdens TEFAF ook de stad Maastricht met spraakmakende exposities, theater- en muziekproducties, dansvoorstellingen en speciale evenementen.

Maastricht during TEFAF

Maastricht during TEFAF

TEFAF festival

Kortom, geniet niet alleen van de bijzondere, sfeervolle en modieuze stad Maastricht (niet voor niets uitgeroepen tot beste stedentrip van Nederland in 2012), maar breng ook een bezoek aan de TEFAF in MECC Maastricht én laat je verleiden door de talrijke bijzondere highlights van het DURING TEFAF Festival. Dé ideale mogelijkheid om te proeven van het unieke, internationale smakenpalet van Maastricht, tevens kandidaat Culturele Hoofdstad van Europa 2018 samen met de Euregio Maas-Rijn.

Volgens Ben Janssens, voorzitter TEFAF Maastricht:

DURING TEFAF maakt een bezoek aan TEFAF Maastricht tot een echte ‘Maastricht experience’, een feest voor de zintuigen en een ervaring die je bijblijft

Samenwerking met VVV Maastricht

DURING TEFAF is een initiatief van Theater aan het Vrijthof in samenwerking met VVV Maastricht, Bonnefantenmuseum, Centre Céramique, Marres, Museum aan het Vrijthof, Gouvernement aan de Maas, Jazz Maastricht, LSO, MABP, SCHUNCK*, Museum Het Domein en Maastricht & Euregio Maas-Rijn 2018 en wordt mede mogelijk gemaakt door SAHOT, Provincie Limburg en Gemeente Maastricht. Met speciale dank aan het culturele veld en overige participanten voor hun actieve steun.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Maastricht

 

Reviews lezen over Maastricht

Meer informatie over Maastricht vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Maastricht. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Maastricht met Skyscanner

Kaart van Maastricht

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.