WK 2014 Brazilië in 360 graden video

Met bijzondere sfeerimpressies in 360 graden-video’s maken kijkers kennis met de twaalf speelsteden van de FIFA World Cup 2014. Zij zien de steden vanuit allerlei verrassende invalshoeken met behulp van de innovatieve 360 graden-technologie. Met een 360 graden-video kun je 360 graden om je heen kijken: naar boven, om je heen of naar beneden terwijl je over een stad of over de bossen vliegt. Bovendien kun je als kijker de filmpjes manipuleren door de instelling van de camera aan te passen. Zo maak je een rondgang langs de steden die een hoofdrol spelen tijden het belangrijkste voetbalevenement wereld. Alle video’s zijn vanaf nu te zien op: www.braziltour.com/360

Brazilie video WK

Brazilie video WK

Promotietoer langs 12 speelsteden

Met nog minder dan 500 dagen voor de boeg heeft Embratur – het Nationaal Verkeersbureau van Brazilië – een promotietoer langs de twaalf speelsteden ontwikkeld door de belangrijkste toeristische attracties te visualiseren. Flávio Dino, voorzitter van Embratur geeft aan: “We kunnen door het gebruik van deze nieuwe technologieën Brazilië op een andere manier aan de wereld laten zien. We hebben veel mooie toeristische attracties die een divers aanbod bieden aan verschillende doelgroepen. Op deze manier laten we op een geavanceerde manier zien wat Brazilië te bieden heeft.”

Levensechte ervaring

Bezoekers van www.braziltour.com/360 hebben een levensechte ervaring en het gevoel alsof zij hun bezoek met de camera helemaal zelf regisseren. De steden en de nabije omgeving zijn volop in beweging en geven een levensecht beeld van de speelsteden: Rio de Janeiro, Salvador, Manaus, Cuiabá, Curitiba, São Paulo, Belo Horizonte, Porto Alegre, Brasilia, Fortaleza, Natal en Recife. De realiteit wordt in de video’s nagebootst door verrassende cameraposities: vanaf de boeg van een boot, op duizelingwekkende hoogte vanaf een kabelbaan, helikopter of vanuit een auto.

Zo vliegt de camera in Rio de Janeiro mee met de kabelbaan naar het Jezusbeeld dat op een rotspunt boven de Braziliaanse stad uittorent. Door rond te draaien met de muis krijg je een volledig uitzicht over de stad, met adembenemende panorama’s van zonovergoten stranden en uitgestrekte bossen. In Natal in Noord-Oost Braziië ga je tijdens een spectaculaire tocht met een buggy op verkenning door het prachtige duinenlandschap. Liefhebbers van cultuur kunnen eveneens hun hart ophalen door een virtueel bezoek te brengen aan het Inhotim museum in Belo Horizonte, waar de camera een rondvucht maakt langs alle kunstwerken die in de buitenlucht zijn opgesteld.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Brazilië

 

Reviews lezen over Brazilië

Meer informatie over Brazilië vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Brazilië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Brazilië met Skyscanner

Kaart van Brazilië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.