15e Magische seizoen voor Sprookjescamping

Al 15 jaar betoveren de Sprookjesfiguren van de 5-sterren Sprookjescamping de Vechtstreek jonge gezinnen tijdens een verblijf op de camping. De sprookjesvrienden staan elke dag klaar voor de Gasten. Knutselen, vlotten bouwen of theater maken: de Sprookjesfiguren bezorgen kinderen een wonderlijk avontuur. Vanaf 28 maart opent de camping voor het magische 15e campingseizoen zijn deuren.
sprookjescamping

Camping de Vechtstreek

In 1998 besloten eigenaren Dick en Jolanda van der Veen de bestaande familiecamping ‘De Vechtstreek’ om te toveren naar ‘De Sprookjescamping’, als eerste camping van Nederland met dit thema. Een sprookjesverhaal met negen levensechte figuren werd bedacht met als doel kinderdromen op alle niveaus uit te laten komen. Er werd een Buitenwaterspeeltuin met een maximale diepte van 30 centimeter aangelegd waar jonge kinderen onbezorgd en veilig konden spelen. Na deze waterspeeltuin volgden de bouw van het Sprokkeltheater, waar tot op de dag van vandaag de Sprookjesfiguren theatervoorstellingen opvoeren met de jonge Gasten zelf in de hoofdrol. Niet veel later volgden de sfeervolle Kasteelkeuken en het subtropische waterspeelparadijs. Om ook de oudere kinderen op de camping te vermaken, werd een tiende sprookjesfiguur aan het verhaal toegevoegd: Buddy Brave. Vele innovaties volgden zoals een Sonar speeltoestel, zonnedouche, luxe sanitaire voorzieningen en verschillende accommodatie-mogelijkheden zoals het luxe vakantiehuisje de Sprookjeskota. De laatste aanwinst van de camping is de GlampHome, een comfortabele combinatie van een tent en bungalow. De Sprookjescamping is in 15 jaar uitgegroeid tot een kinderparadijs waar kinderen en hun ouders de tijd van hun leven hebben.

In de prijzen

De ambitie en toewijding van de medewerkers van de Sprookjescamping om hun Gasten een ware droomvakantie te bieden is in alle lagen van de organisatie merkbaar. Het oprechte gevoel voor service en aandacht voor innovatie en kwaliteit is niet onopgemerkt gebleven. In 2007 werd de camping bekroond tot ANWB Camping van het Jaar en in 2010 werd de camping door Zoover bekroond tot Populairste Camping van het jaar. ANWB beoordeelde de camping met een 9,4 in 2012. Dit jaar mocht de Sprookjescamping de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award in de categorie Kamperen Nederland voor de tweede keer in ontvangst nemen en ontving zij van de ANWB de status Best Camping, met een maximum van 5 sterren.

Wist je dat?

Wist u dat…

  • Er slechts 37 campings in Nederland de status Best Camping van de ANWB hebben gekregen en de Sprookjescamping trots is er daar 1 van te zijn?
  • In 15 jaar tijd 60.000 gezinnen vakantie gevierd hebben op de Sprookjescamping?
  • 1.470.000 douchebeurten hebben plaatsgevonden op de Sprookjescamping?
  • 210.000 kinderen gezwommen hebben op de Sprookjescamping?
  • 50.000 pannenkoeken gegeten zijn op de Sprookjescamping?

Meer informatie bij de Sprookjescamping.nl

 

Reviews lezen over Sprookjescamping

Meer informatie over Sprookjescamping vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Sprookjescamping. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Sprookjescamping

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.