De site Zeilen integreert database MarinaGids

De online portal van het Sanoma magazine Zeilen biedt watersporters vanaf vandaag een volledig overzicht van alle populaire jachthavens in Nederland en daarbuiten. De informatie, zoals contactgegevens, haven-omschrijving, faciliteiten en foto’s en/of video’s, wordt geleverd vanuit MarinaGids, de wereldwijde jachthaven zoekmachine voor watersporters.

Zeilen.nl integreert jachthaven-database van MarinaGids.nl

Zeilen.nl integreert jachthaven-database van MarinaGids.nl

Informatie voor de watersporter

De populaire website Zeilen.nl is voortdurend op zoek naar aanvullende diensten en informatie voor de watersport en biedt vanaf nu een compleet overzicht van jachthavens wereldwijd. De ruime 1.000 jachthavens in Nederland zijn eenvoudig te vinden op naam, de wereldkaart of via een van de 34 haventypologieën op basis van de segmentatie van Havens à la Carte.

Henk van Egmond, managing director van Direct Berth International, is zeer verheugd met de samenwerking tussen Sanoma en Marinagids.nl. “Watersporters worden steeds vaker geïnformeerd via de digitale weg, plotters en mobiele mogelijkheden, MarinaGids.nl geeft een overzichtelijke factsheet met basis informatie van alle jachthavens. Eindelijk een ideale site die het jachthavenaanbod inzichtelijk maakt”, aldus van Egmond.
De geïntegreerde database van MarinaGids.nl biedt:

  • 1034 jachthavens in Nederland en ruim 12.000 wereldwijd
  • Zoeken op naam, wereldkaart en typologieën op basis van Haven à la Carte
  • De informatie bestaat o.a. uit: contactgegevens, faciliteiten, foto galerij, plattegrond, foto’s en video’s en meer.

 

Comments are closed.