B&B in opkomst in Zwitserland

De overnachtingsformule Bed & Breakfast wordt steeds populairder in Zwitserland. Het aantal B&B-bedrijven is er de afgelopen vijf jaar verdubbeld en het land telt nu meer dan duizend adressen. Zojuist is de editie 2013 van de B&B-gids Zwitserland uitgekomen.
bed-breakfast-zwitserland-winter

Logeren in authentieke accommodaties

Was B&B eens een niche-product in Zwitserland, nu komt men steeds meer tegemoet aan de wens van veel vakantiegangers om te logeren in kleinschalige, authentieke accommodaties. Ook het persoonlijk contact met de gastheer is een belangrijk argument om voor een B&B te kiezen.

Bed & Breakfast Switzerland: kwaliteit en variëteit

De organisatie Bed & Breakfast Switzerland bestaat sinds midden jaren negentig en beschikt over het kwaliteitslabel van het Zwitsers toerisme. De adressen zijn geclassificeerd volgens een op dit segment toegesneden sterrensysteem. Het ontbijt wordt apart met sterren beoordeeld. Met zelfgemaakte, regionale en biologische producten scoor je hier hoog.

Bed & Breakfast in Zwitserland

Bed & Breakfast in Zwitserland

Elk adres heeft zijn eigen stijl en charme. De ene keer logeer je in een villa, de andere keer in een boerderij op het platteland of in een alpenchalet met het mooiste uitzicht dat je kunt bedenken. In een piepklein gehucht, dichtbij de stad of in een bekende vakantieplaats. Of bij landgenoten, zoals in de Herberge Ascharina. Locatie: “hinter dem Mond, links” (Achter de maan, linksaf). Alle adressen zijn met classificatie, foto, beschrijving, prijzen en alle faciliteiten te vinden op de website. Een uit drie delen bestaande gids is tevens verkrijgbaar.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zwitserland

 

Reviews lezen over Zwitserland

Meer informatie over Zwitserland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zwitserland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Zwitserland met Skyscanner

Kaart van Zwitserland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.