Nieuw in Jordanië: EarthCams

Jordanieë heeft als eerste land in het Midden Oosten live streaming webcams geplaatst! De Jordan Tourism Board heeft, in samenwerking met EarthCam, vijf webcams geplaatst op vijf van de mooiste plekken in Jordanië. Het moderne Koninkrijk is via de zogenoemde Earthcams gratis bereikbaar voor belangstellenden over de hele wereld.
petra-jordanie

Virtueel paspoort

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar Jordanië, zich wil oriënteren op een volgende vakantiebestemming of het land al heeft bezocht en er graag aan terugdenkt, zijn de EarthCams een uitkomst. Bezoekers van de website van de Jordan Tourism Board ontvangen als het ware een gratis virtueel paspoort en toegang tot vijf bijzondere bezienswaardigheden. Zo breng je virtueel een bezoek aan de beroemde Citadel in de hoofdstad Amman en krijg je een eerste indruk van het veelbesproken wereldwonder Petra.

Laagste webcam ter wereld

Bijzonder is ook de EarthCam met uitzicht op de Dode Zee. Deze grootste natuurlijke Spa op aarde ligt vierhonderd meter beneden zeeniveau en de EarthCam is daarmee de laagste geplaatste webcam op aarde. De vijfde webcam laat beelden zien van Aqaba; de populaire Jordaanse badplaats aan de Rode Zee.

Weinig last van politieke turbulenties

Zo meent Dr. Abdul Razzaq Arabiyyat, Managing Director van de Jordan Tourism Board:

Door de samenwerking met EarthCam kunnen de prachtige locaties van Jordanië dag en nacht worden bewonderd. Ook is goed te zien dat Jordanië weinig last heeft van politieke turbulenties in de regio

Geavanceerd land

Alaa Al Hindi, IT Manager van de Jordan Tourism Board voegt hier aan toe:

Met deze ontwikkeling laat Jordanië zien één van de meest geavanceerde landen te zijn in de regio als het aankomt op moderne technologieën.

Via de EarthCam’s zijn de schatten van Jordanië vierentwintig uur per dag gratis virtueel te bezoeken.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Jordanië

 

Reviews lezen over Jordanië

Meer informatie over Jordanië vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Jordanië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Jordanië met Skyscanner

Kaart van Jordanië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.