Nieuw: Landal Residence Duna Hongarije

Landal GreenParks is een bungalowpark rijker: Landal Residence Duna in Hongarije! Met deze uitbreiding komt Landal GreenParks uit op ruim 70 bungalowparken in zeven landen.
landal-greenparks-residence-duna-hongarije

Hongaarse gastvrijheid

Landal Residence Duna is de ideale bestemming voor natuur-, cultuur-, water- en watersportliefhebbers. Het panoramisch gelegen park ligt op nog geen uur rijden van historisch Boedapest. De natuur- en wijngebieden, de Hongaarse gastvrijheid en de parkfaciliteiten zorgen ervoor vakantie niet snel vergeten wordt. Dicht bij het park is er fantastisch uitzicht op de bekende Donauknie en in de omgeving zijn veel overblijfselen van middeleeuwse kastelen te vinden. De watersporters kunnen zich uitleven bij het Tatameer en de Donau. Dit vakantiepark heeft een eigen wellnessruimte, binnen- en buitenbad en diverse sportfaciliteiten. Kortom, voor ieder wat wils.

Online boeken

Landal Residence Duna is per direct online beschikbaar met aankomsten vanaf 27 april 2013. De deeplink naar dit park vindt u in de deeplinkgenerator op onze programma-interface. Meer informatie over het park vindt u op www.landal.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Hongarije

 

Reviews lezen over Hongarije

Meer informatie over Hongarije vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Hongarije. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Hongarije met Skyscanner

Kaart van Hongarije

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.