TMC nieuwe partner The State of Alaska

The State of Alaska heeft TMC, onderdeel van Lotus Network, aangesteld als PR bureau voor de Nederlandse Markt. TMC wordt voor media- en trade-organisaties hét aanspreekpunt met betrekking op reisbestemming Alaska. Het nieuwe samenwerkingsverband werd gevierd met een Alaskaanse kookworkshop op 12 februari jongstleden. Ruim 35 trade- en mediacontacten maakten kennis met een delegatie toerismespecialisten uit Alaska.
kookworkshop-alaska-tmc

Extra inspanningen dankzij Icelandair route

Alaska is blij met het initiatief van Icelandair om komende zomer op Anchorage te vliegen via Reykjavik. Wat betekent dat Alaska ineens veel gemakkelijker te bereiken is vanuit Nederland. Reden genoeg voor de State of Alaska om haar promotionele inspanningen voor de Nederlandse markt te vergroten en hernieuwd kennis te maken.

Letterlijke ‘taste of Alaska’

Zeven vertegenwoordigers uit Alaska kwamen op 12 februari j.l. speciaal naar Amsterdam om kennis te maken met Nederlandse trade en media. Na een informatieve presentatie was het tijd de handen uit de mouwen te steken tijdens de Alaskaanse kookworkshop. De Alaskaanse zalm en witvis werd op 5 verschillende wijzen bereid door de deelnemers. Tijdens het koken en tafelen was er genoeg gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Voor de Alaskanen de perfecte manier om meer te weten te komen over de Nederlandse reisbranche. De Nederlandse gasten vonden de letterlijke ‘taste of Alaska’ zeer geslaagd.

Susan van Egmond, directeur/eigenaar TMC:

We zijn erg blij met The State of Alaska als nieuwe klant. Alaska is een tot de verbeelding sprekende bestemming waar veel mensen heel benieuwd naar zijn. Wij kijken er naar uit om Alaska te verkennen en Nederland te laten kennismaken met deze prachtige ongerepte en stoere bestemming. We gaan een actieve rol spelen om een goede samenwerking tussen onze klant en Nederlandse trade- en mediacontacten te bewerkstelligen. Persberichten, nieuwsbrieven, een relatie evenement en een persreis horen bij het takenpakket dat Alaska aan Lotus Network, en dus TMC, toebedeeld.

Over Alaska

Alaska is één van de meest westelijk gelegen staten van de Verenigde Staten, grenst in het oosten aan Canada en is verder omringd door de Grote en Arctische Oceaan. Alaska meet bijna 1.5 miljoen vierkante kilometer en is daarmee even groot als de Benelux, Frankrijk en Spanje samen. Toch wonen er maar 800.000 mensen en de meeste inwoners wonen dichtbij de grootste stad Anchorage, of hoofdstad Juneau. Alaska is bergachtig en woest en heeft nauwelijks een wegennet. Het meeste vervoer gaat door de lucht en over zee. Temperaturen schommelen van 23 graden Celsius in de zomer tot -30 graden Celsius in de winter.

Bereikbaarheid

Icelandair vliegt tussen 15 mei en 15 september 2013 twee keer per de week via Reykjavik naar Anchorage. Op woensdag en zondag heen, op donderdag en maandag terug. Kijk op www.icelandair.nl voor meer informatie.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Alaska

 

Reviews lezen over Alaska

Meer informatie over Alaska vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Alaska. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Alaska met Skyscanner

Kaart van Alaska

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.