Nostalgisch genieten in de Egmondse duinen

Ben je gek op zon, strand en zee? Geniet je van het zand tussen je tenen en een zilt briesje in je gezicht? Dan is een verblijf in Duinlodge misschien iets voor jou! Het verblijf bevindt zich aan de rand van de Egmondse duinen en dus vlakbij zee! Daarnaast het gezellige Egmond aan Zee ook nog eens om de hoek.
duinlodge-egmond-aan-zee-2

Heerlijke strandsfeer

Van buiten ziet Duinlodge eruit als een tent, maar binnen heeft dit vakantieverblijf meer weg van een luxe bungalow. Door het gebruik van hout en canvas valt de lodge weg in de omgeving en heeft het interieur een heerlijke strandsfeer. De zespersoons Duinlodge voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapvertrekken – waaronder een knusse bedstee geschikt voor één volwassene of twee kinderen – een badkamer en een overdekte veranda. Door de tentconstructie geniet je dag en nacht van de geluiden van het duinlandschap, door het wifi internet en de flatscreen tv hoef je geen enkel aspect van het moderne leven te missen. Het beste van beide werelden dus, op één van de mooiste plekken van Nederland.

duinlodge Egmond aan zee

Zandkastelen en duinwandelingen

Wie van de kust houdt kan geen betere locatie verzinnen dan de omgeving van het Noord-Hollandse Egmond. Het is een fijne uitvalsbasis voor lange wandelingen door de duinen, waar wilde paarden en koeien nog vrij rondlopen. Ook op het strand ben je zo, voor een zandkasteelbouwsessie met je kinderen of juist voor een rustig middagje met een boek. En dan het gezellige Egmond aan Zee, ideaal om met een ijsje over de boulevard te struinen of lekker onderuit te zakken met een goed glas wijn op een terras. En na zo’n relaxte dag aan de kust, blijf je gewoon aan de kust. Terug naar je Duinlodge om door te gaan met genieten van de duinen, het strand en elkaar.

Vanaf € 435,- verblijf je met 6 personen een lang weekend in de Duinlodge. Langer kan natuurlijk ook, vanaf
€ 500,- boek je een week in de lodge. De lodges zijn vanaf 12 april 2013 boekbaar via de website van Aan Zee: www.aanzee.com

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Egmond aan Zee

 

Reviews lezen over Egmond aan Zee

Meer informatie over Egmond aan Zee vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Egmond aan Zee. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Egmond aan Zee

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.