Nieuw: Mijn Zuid-Afrika iPad app

South African Tourism’s heeft haar eerste iPad app ‘Mijn Zuid-Afrika’ gelanceerd. Na een soft launche op de vakantiebeurs Vakdag, is de app is vanaf heden beschikbaar en te downloaden in de app store. Aan de hand van foto’s, filmpjes, tips & tricks en een handige travelplanner, leer je Zuid-Afrika binnen no time kennen!
mijn-zuid-afrika-app

Over de app

De categorieën wildlife en nature, lifestyle en wellness, adventure, nightlife, food & wine en art & culture bieden een speelse plattegrond door Zuid-Afrika. Welke highlights mag je niet missen? Wat zijn de hipste hangouts van de locals? En waar spot je het beste de Big 5? Slideshows, video’s, landkaarten, URLs en korte, pakkende teksten bieden een leidraad voor reizen door Zuid-Afrika. De travelplanner is daarbij een handige tool.

Reacties

Bangu Masisi, country manager South African Tourism in Nederland:

Met veel trots presenteren wij onze iPad app, Mijn Zuid-Afrika. Een inspiratiebron voor reizigers die benieuwd zijn naar Zuid-Afrika en een reis willen plannen. Met deze app willen wij reizigers op een interactieve manier kennis laten maken met Zuid-Afrika. Ook voor reisagenten is de Mijn Zuid-Afrika app een handige tool om zich te verdiepen en klanten te laten oriënteren op Zuid-Afrika

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zuid-Afrika

 

Reviews lezen over Zuid-Afrika

Meer informatie over Zuid-Afrika vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zuid-Afrika. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Zuid-Afrika met Skyscanner

Kaart van Zuid-Afrika

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.