De beste cruises met Holland America Line

Holland America Line is door De leden van de World Ocean & Cruise Liner Society (WOCLS) in hun jaarverslag Best Cruise Value Awards voor de twintigste keer uitgeroepen tot best gewaardeerde cruisemaatschappij.Daarnaast ontving Holland America Line zeer goede beoordelingen voor de categorieën High- Deluxe, 5-Star Plus en Large Ships die onderdeel zijn van de premium cruise-ervaring.

holland-america-line-2

Dat we al twee decennia lang deze prijs winnen is een ongelofelijke prestatie voor Holland America Line en een bewijs van onze harde en toegewijde manier van werken om onze gasten te voorzien van de best mogelijke cruise- ervaring,” aldus Richard Meadows, executive vice president, marketing, sales and guest programs. “We zijn ontzettend vereerd dat zo’n gerespecteerde groep reizigers onze inzet op deze manier erkend. Uiteraard blijven we investeren in de ontwikkeling van ons product en merk.


Veel lof voor Holland America Line

WOCLS bestaat uit duizenden ervaren cruisereizigers die gemiddeld genomen twee keer per jaar op cruisevakantie gaan. De vereniging beoordeelt alle cruiserederijen jaarlijks. In de maandelijkse publicatie van Ocean & Cruise News schreef Thomas Cassidy, redacteur van Ocean & Cruise News:

Een van de belangrijkste redenen dat Holland America Line opnieuw als winnaar uit de bus komt, komt vooral doordat de rederij extra moeite doet voor hun gasten en aandacht besteedt aan bepaalde faciliteiten die andere cruise rederijen vaak voor lief nemen of te duur vinden om in te investeren. Holland America Line heeft hun gasten te allen tijden meer geboden dan vergelijkbare cruisemaatschappijen en ze bieden absoluut extra toegevoegde waarde met hun cruises voor hun gasten. Zij profiteren niet alleen van het gemak en plezier van de extra geboden faciliteiten aan boord, maar Holland America Line biedt deze services ook kosteloos aan, waardoor de gasten echt waar voor hun geld krijgen.

Juryrapport

WOCLS laat weten:

Holland America Line’s upgrades, het onberispelijke uiterlijk van de schepen, de vriendelijke Indonesische en Filippijnse bemanning, de tijd en moeite die wordt besteedt in het trainen en begeleiden van het personeel, de uitgebreide keuze aan diner menu’s in het restaurant, alternatieve restaurants en lido en alle kleine extra’s zoals, canvas tassen, warme hors d’ oeuvres tijdens het cocktailuurtje, gekoelde bierglazen, gratis ijsjes en de mogelijkheid om laat te lunchen als het schip voor anker in een haven ligt. Al deze factoren dragen bij aan de criteria waarop de vereniging de beste gewaarde cruisemaatschappij van het jaar selecteert.

Dat Holland America Line ook wint in de categorie High-Deluxe, 5-Star-Plus en Large Ships komt volgens WOCLS doordat de cruisemaatschappij, ondanks het aanbieden van dezelfde prijzen als vergelijkbare cruisemaatschappijen, net die sfeer en service aan boord aanbiedt op al hun schepen, waardoor ze een hogere waardering krijgen dan andere cruisemaatschappijen in deze categorie.

Meer informatie informatie over de Holland America Line kunt u vinden op www.hollandamerica.nl

Reviews lezen over Holland America Line

Meer informatie over Holland America Line vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen met Holland America Line. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.