Griekse eilanden in trek bij Nederlanders

De Griekse eilanden lijken populair te zijn onder Nederlandse vakantiegangers in 2013. Dit blijkt uit gegevens van de vooraanstaande boekingswebsite Hotels.com.
hotelscom-kerst-shoppen

Rhodos populaire hotel bestemming

De afgelopen maand zag Hotels.com de zoekopdrachten naar hotelovernachtingen op enkele Griekse eilanden sterk in aantal toenemen ten opzichte van vorig jaar.

Rhodos was de sterkst stijgende bestemming van de afgelopen maand (460 procent). Het eiland is al jarenlang een populaire vakantiebestemming van veel Nederlanders. Naar hotels op Corfu en Thera, ook wel Santorini genoemd, werd de afgelopen maand eveneens aanzienlijk veel vaker gezocht dan een jaar geleden volgens hotels.com.


Andere bestemmingen waarin het aantal zoekopdrachten naar hotelovernachtingen sterk toenam, zijn de Kaapverdische eilanden Boa Vista en Sal, de Spaanse Costa Brava en de Italiaanse plaats Tremezzo aan het Comomeer.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Griekenland

 

Reviews lezen over Griekenland

Meer informatie over Griekenland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Griekenland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Griekenland met Skyscanner

Kaart van Griekenland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.