Succesvolle Fiets en Wandelbeurs 2013

Ruim 20.600 belangstellenden hebben afgelopen weekend de negende editie van de Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam RAI bezocht. De beurs telde dit jaar naar schatting 4.000 bezoekers meer in vergelijking met de beurs van vorig jaar.
succesvolle-fiets-en-wandelbeurs-amsterdam

Geen hinder door winterweer

De vele bezoekers lieten zich niet weerhouden door de winterse omstandigheden en het pak sneeuw dat in het hele land was gevallen. Op zaterdagochtend was het zelfs zo druk dat er een lange rij voor de kassa’s ontstond.


Frankrijk populair

Veel belangstelling was er voor themaland Frankrijk en het terras waar Franse specialiteiten werden geserveerd. Ook reden duizenden bezoekers een rondje op het fietstestparcours, deden inspiratie op bij reisaanbieders en lieten zich adviseren door collega-wandelaars of -fietsers op informatiemarkten.

Lezingen

De lezing van wereldfietser Frank van Rijn op de beurs, dit keer over zijn ervaringen in Mongolië, zat als gebruikelijk weer bomvol. Populair waren ook de lezingen van Bert Sitters over de Vélodyssée – Fietsroute van het Jaar 2013 – en van Rosita Steenbeek over haar fietstocht vanuit Amsterdam naar het orakel van Delphi. Enthousiaste reacties waren er verder op de audiovisuele presentatie van Tosca Niterink en Anita Janssen over hun pelgrimstocht in Spanje.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over de Fiets en Wandelbeurs

Meer informatie over Fiets en Wandelbeurs vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.