Expositie: Dieren in Friesland

Bent u ook benieuwd naar de verschillende dieren die in Friesland voorkomen, en wilt u deze ook eens van dichtbij bekijken? Breng dan tijdens de voorjaarsvakantie een bezoekje aan Bezoekerscentrum Mar en Klif in Oudemirdum. Bekijk, onder andere, de prachtige collectie opgezette dieren en uitgebreide eiercollectie.
mar-klif-torenvalk

Wonderlijke tentoonstelling

De collectie bestaat vooral uit vogels, zoogdieren, vlinders en kevers die in Fryslân en Nederland voorkomen. Er zijn wonderlijke keversoorten te zien, zoals de Spinnende Watertor. En eieren in alle soorten en maten. Vogels en zoogdieren zijn naar soort gerangschikt in mooie vitrines en nodigen je uit om ze eens van heel dichtbij te bekijken.


Openingstijden

Kom eens rustig genieten van deze fraaie expositie. De tentoonstelling is te bezichtigen vanaf zaterdag 16 februari t/m 31 oktober. Bezoekerscentrum Mar en Klif is gratis toegankelijk en is in de voorjaarsvakantie dagelijks geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie en allerlei leuke activiteiten verwijzen wij je graag naar onze website www.marenklif.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Friesland

 

Reviews lezen over Mar en Klif

Meer informatie over Mar en Klif vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar . Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Oudemirdum

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.