D-reizen introduceert D-zeker

Vanaf vandaag verkoopt D-reizen een uniek assortiment vakantieverzekeringen, onder de naam D-zeker. In samenwerking met reisverzekeraar en hulpverlener Allianz Global Assistance biedt de reisbureauketen flexibele verzekeringen op maat die garant staan voor hoogstaande dienstverlening en wereldwijde hulpverlening.
d-zeker

Begijpen, ontzorgen en verrassen

De klant begrijpen, ontzorgen en verrassen staat centraal. Zo introduceerde D-reizen vorig jaar al met succes het Flexpakket. In een tijd waarin iedereen te maken heeft met tal van financiële onzekerheden en de klant nog meer op zoek is naar zekerheid en flexibiliteit, vernieuwt D-reizen haar verzekeringsassortiment. D-zeker is een eigen label vakantieverzekeringen waarmee D-reizen haar klant ontzorgt door verzekeringen op maat tegen een scherpe prijs aan te bieden. De eerste stap in een service-georiënteerde strategie waarbij de reisbureauketen klanten door begrip en persoonlijk contact aan zich wil binden.Hogere klantverwachtingen
Steven van Nieuwenhuijzen, Algemeen Directeur D-reizen: “De steeds hoger wordende klantverwachtingen eisen dat wij als klantgedreven organisatie kort op de bal zitten. Om die reden hebben we dan ook de keuze gemaakt voor een nieuwe aanpak van ons verzekeringsassortiment. Flexibiliteit, creativiteit en grip zijn daarin kernbegrippen. We zien de samenwerking met Allianz Global Assistance dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”

Betrouwbare partners

In Allianz Global Assistance heeft D-reizen een betrouwbare partner gevonden waar klant, dienstverlening en vernieuwing kernwaarden zijn. Businesspartner OpenC faciliteert D-reizen in de gehele backoffice en productontwikkeling. Met deze structuur is de reisbureauketen in staat maatwerk eenvoudiger te realiseren en in staat om sneller op marktontwikkelingen in te spelen.

Meer informatie bij D-reizen

 

Reviews lezen over D-reizen

Meer informatie over D-reizen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen met D-reizen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.