Charly Luske lanceert studentenportal Almere

Om Almere te laten uitgroeien tot een echte studentenstad is gisteravond de campagne ‘Student in Almere’ gelanceerd in een tijdelijke pop-up store in Citymall Almere (Almere Centrum). Nadat de studentenportal online werd gezet door Almeerder Charly Luske, zong hij een speciaal voor de campagne door hem geschreven Nederlandstalig nummer. Een jaar lang is Charly Luske verbonden als ambassadeur aan de campagne ‘Student in Almere’. Het nummer zal binnenkort downloadable zijn via de portal studentinalmere.nl.
charly-luske-studenten-almere

Campagne

Studenten zelf staan bij deze campagne centraal. Het gaat om hun leven, hun ervaringen, hun projecten, visie, mening en ideeën. Kern van de campagne is de website studentinalmere.nl. Dit is een speciale studentenportal, waar niet alleen informatie te vinden is over de onderwijsmogelijkheden, maar juist ook over wonen, werken, sporten en uitgaan in Almere en de regio.


Studenten

Alle studenten van het hbo en het mbo in Almere en omstreken kunnen een profiel aanmaken op deze portal en zo zelf ervaringen delen over hun leven als student in Almere. Tien studenten gaan zich namens de verschillende hogescholen en mbo’s als ambassadeur profileren via de portal. Ook zullen zij twitteren en berichten posten op facebook. Niet alleen over hun studie, maar ook waar ze winkelen, wonen, werken, uitgaan en praktijkopdrachten uitvoeren voor hun studie.

Pop-up store

De pop-up store is van 8 tot en met 20 februari 2013 geopend. In de winkel wordt door studenten informatie gegeven over studeren in Almere, de campagne en de portal studentinalmere.nl. De pop-up store ligt in Almere Centrum, Citadel 12.

Het project ‘Student in Almere’ geeft inhoud aan de drie speerpunten waar Almere als studentenstad voor staat: kwalitatief goed onderwijs, ruim aanbod aan studentenhuisvesting en een boeiend sociaal leven. Het gevoel dat Almere daarbij als studentenstad wil uitstralen is persoonlijk, underground, dichtbij, pionieren en een beetje tegendraads.

De campagne is tot stand gekomen door samenwerking tussen Almere City Marketing, de gemeente Almere, de onderwijsinstellingen Windesheim Flevoland, CAH Vilentum, ROC Flevoland MBO College Almere, Groenhorst Almere, ROC Top, universiteit La Salle Almere en studentenvereniging Endzjin.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Almere

 

Reviews lezen over Almere

Meer informatie over Almere vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Almere. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Almere

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.