Met korting naar SkiWelt Kaiser-Brixental

Laat je niet in verwarring brengen door de flamboyante Spaanse architect en kunstenaar, met het Duitse woord ‘Gaudi’ wordt hier ‘plezier en lol’ bedoeld. Het Oostenrijkse skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental maakt onder de naam ‘Hütten-Gaudi-weken’ een skivakantie in haar regio van 9 tot en met 23 maart extra aantrekkelijk.
berghut Sonnalm in Skiwelt Wilder Kaiser in Brixental in Tirol

Gratis skiguides

Gratis skiguides die je op sleeptouw nemen naar de leukste plekken om te skiën en je naar de vrolijkste après-ski locaties brengen, dansen op zonneterrassen onder het genot van live muziek en in de periode van 16 tot en met 23 maart zelfs 25% korting op je skivakantie in Oostenrijk te krijgen. En kun je echt niet genoeg krijgen van het skiën, vanaf 16 maart tot het einde van het seizoen gaan de liften en kabelbanen een half uur eerder open dus om 08.00 uur.

Populaire skibestemming

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental in Tirol heeft zijn naam bij families reeds gevestigd als een populaire skibestemming. Dat wordt in de maand maart nog een extra benadrukt. Toeristen die in het bezit zijn van een geldige gastenkaart kunnen van maandag tot en met vrijdag via de plaatselijke VVV een reservering maken voor een gratis skiguide. De skiguides zijn verbonden aan een van de 20 skischolen in Skiwelt en kennen het gebied op hun duimpje. Zij nemen deelnemers dan vanaf 09.00 uur ’s ochtends een hele dag mee op verkenningstocht. Aanmelden moet bij de plaatselijke VVV minimaal een dag van tevoren.

Ook voor Après-ski

Ook liefhebbers van après-ski komen deze weken behoorlijk aan hun trekken. In de meer dan 80 berghutten veranderen de skischoenen ’s middags in dansschoenen want men kan swingen op uiteenlopende muziekstijlen: volksmuziek, hoempapa muziek, jazz en rock. Zo wordt op 9 maart in de Alpengasthof Hochsöll van 14.00 tot 22.00 uur een gratis toegankelijke Snow Breeze Party georganiseerd en treedt 10 maart vanaf 11.00 uur het jazzcombo Brennholz op tijdens een jazzbrunch in de Stoagrub’n skihut in Hopfgarten.
Ga je liever heupwiegen op Caribische klanken, dan is de Karibik party op 11 maart in het AlpenIgluDorf in Hochbrixen the place to be; vanaf het middaguur zorgen salsa, reggae, ragga, calypso, merengue en andere swingende muziek voor een top après-ski. De Beierse band Blechlos’n sluit de muzikale Hütten-Gaudi-Weken op 23 maart af met een in de Stöcklalm in Hochsöll.

Vanaf 16 maart tot 7 april ontvangt men ook nog eens 25% korting op de skivakantie, dat geldt voor de accommodatie, skipas, skihuur en skischool. En kinderen tot en met 15 mogen dan zelfs gratis gebruik van de 91 skiliften en 279 km pistes.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Brixental

 

Reviews lezen over Wilder Kaiser-Brixental

Meer informatie over Wilder Kaiser-Brixental vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Wilder Kaiser-Brixental. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Wilder Kaiser-Brixental met Skyscanner

Kaart van Wilder Kaiser-Brixental

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.