Hotel Indigo opent in Barcelona

Hotel Indigo Barcelona Plaza Catalunya opent zijn deuren deze maand in het hart van het historische centrum van Spanje. Dit zal het Spaanse debuut zijn van het boetiekhotelmerk van InterContinental Hotels Group (IHG).
hotel-indigo-eixample-barcelona

Centraal in luxe wijk Eixample

Centraal gelegen in het Eixample district, te midden van de prachtige stadsarchitectuur, is Hotel Indigo Barcelona Plaza Catalunya de perfecte uitvalsbasis om de stad te ontdekken. Vanuit het hotel zijn de gasten zo bij Barcelona’s beroemdste toeristische attracties, waaronder Gaudi’s buitengewone monumenten zoals de Sagrada Familia, Parc Guell en Casa Batlló. Doordat het hotel op maar een paar minuten loopafstand ligt van het Plaza Catalunya metro- en treinstation, zijn de stad en de omliggende gebieden zoals het Montserrat klooster en de badplaats Sitges makkelijk te bereiken. Ook de bruisende uitgaansgelegenheden waar de gasten kunnen genieten van de culturele lekkernijen in Gracia en El Raval, Barcelona’s oudste district, zijn goed bereikbaar vanuit het hotel.


Boetiekhotel

Hotel Indigo is het boetiekhotelmerk van IHG. Elk Hotel Indigo heeft een uniek design dat past bij de bevolking en de geschiedenis van het omliggende gebied. Hotel Indigo Plaza Catalunya telt 77 kamers met stuk voor stuk een individueel ontwerp dat overeenkomt met het opvallende beeld van de architectuur van Barcelona. Het boetiekhotel heeft decoraties met zachte randen en versierde gevels die zijn geïnspireerd op het modernisme van Gaudi.

Eigen zwembad

Gasten kunnen genieten van de Mediterraanse zon op het terras bij het zwembad voordat ze doorgaan naar de Gastro Bar Catalunya om een traditionele Spaanse maaltijd met een innovatieve twist te proberen of een drankje te nemen in de intieme cocktail lounge. Na een drukke dag de cultuurrijke stad verkend te hebben, kunnen de gasten tot rust komen in hun slaapkamer. Zij kunnen gebruik maken van het gratis Wifi netwerk of genieten van een selectie films op een state of the art LCD TV. De hotelgasten kunnen tevens gratis gebruik maken van de minibar waarin een grote verscheidenheid aan snacks en drankjes te vinden is.

Hotel Indigo is in 2004 gelanceerd in de Verenigde Staten. Hiermee is het een van de jongste merken van IHG. Het combineert de standaarden en service van een ‘branded’ hotel met het individuele uiterlijk en gevoel van een boetiekhotel.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Barcelona

 

Reviews lezen over Barcelona

Meer informatie over Barcelona vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Barcelona. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Barcelona met Skyscanner

Kaart van Barcelona

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.