Skyscanner noteert recordgroei in 2012

Skyscanner is ‘s werelds snelst groeiende internationale vliegticketzoekmachine. In 2012 groeide het aantal bezoeken met 84 procent, en momenteel telt de website meer dan 30 miljoen bezoeken per maand.
skyscanner

Meer dan 12.5 miljoen downlaods

In 2012 genereerde Skyscanner voor hun partners meer dan € 2.5 miljard aan boekingen van vliegtickets. De mobile apps van Skyscannner zijn 12,5 miljoen keer gedownload en de rating van de IOS app, de belangrijkste indicatie, is momenteel bijna 5 sterren. De website is nu beschikbaar in 40 landen en in 30 talen.


Skyscanner zag het bezoek aan de website in Azië-Pacific verdriedubbelen, na het openen van kantoren in Singapore en Beijing. Momenteel komt 18 procent van alle verkeer uit Azië. In navolging van dit succes in Azië, gaat Skyscanner een kantoor openen in Miami om de ambitieuze groeiplannen in Noord- en Zuid-Amerika te ondersteunen.

Ook de Nederlandse website www.skyscanner.nl, laat jaar na jaar stevige groei zien. In 2012 was de groei 57 procent.

Gareth Williams, CEO Skyscanner en oprichter, zegt:

Wij zijn van plan ons succes in Europa en Azië voort te zetten in Amerika. Dankzij de groei van onze mobile apps is al sprake van een sterke groei in Noord- en Zuid-Amerika en is de tijd rijp om ons hier te vestigen. Onze ambitie is de wereldwijde nummer een reiszoekmachine te worden, en ons kantoor in Miami zal een belangrijke rol spelen bij het bereiken van dit doel.

Reviews lezen over Skyscanner

Meer informatie over Skyscanner vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over vliegen met Skyscanner. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten met Skyscanner

Comments are closed.