2e Editie BUNGALUP festival groot succes

De tweede editie van het BUNGALUP festival, die dit weekend op Center Parcs De Eemhof plaatsvond, is uiterst goed verlopen. De bezoekers hebben zich optimaal vermaakt dankzij het uitgebreide middag- en avond programma, opgezet door Center Parcs en Plus1.
bungalow-center-parcs-zeewolde
Ook de aanwezige DJ’s en performers hebben het evenement als zeer geslaagd ervaren. DJ Joost van Bellen, één van de top acts op BUNGALUP, blikt terug:

De 2013 editie was weer geweldig en dat is mede te danken aan de voltallige Center Parcs crew, ze zijn altijd vrolijk, beleefd en oprecht aardig en ze hebben keihard gewerkt om het allemaal mogelijk te maken: chapeau!

BUNGALUP 2013 in het kort…

  • 3985 bezoekers bezochten de tweede editie van het festival
  • De toegangskaarten voor BUNGALUP 2013 waren in 1 dag uitverkocht
  • Tijdens BUNGALUP 2013 traden onder andere 2 Many DJ’s, Brodinski, Disc Twins en Joost van Bellen op
  • Het uitgebreide dag- en avondprogramma werd georganiseerd op meerdere locaties van Center Parcs De Eemhof zoals de Action Factory, Aqua Mundo, de Willem Ruis Sterren tent en het Business Center
  • BUNGALUP is het eerste weekendfestival, ook wel ‘weekender’ genoemd, in Nederland dat op een bungalowpark plaats vindt
  • Meer dan 8.000 fans ‘liken’ de BUNGALUP pagina op Facebook
  • Dankzij 2.022 tweets met hashtags #blup en #bungalup konden ook niet-bezoekers de fun volgen via social media


Meer informatie bij Center Parcs

 

Reviews lezen over Bungalup

Meer informatie over Bungalup vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Center Parcs. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Bungalup

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.