ICICLE ijssculptuur symposium Pärnu

Dit gratis symposium wordt gehouden in het kader van het IJsfestival. Zodra het uit sneeuw en ijs bestaande dorp is opgebouwd zullen speciaal voor deze gelegenheid de tien ijsbeeldhouders uit Estland, Letland, Finland, Noorwegen, Zweden en IJsland in het dorp strijden om de prijs voor beste ijssculptuur.
estland-ijs-sculptuur

Drie dagen

Ieder team ontvangt een groot blok ijs en drie dagen om hier een bijzonder sculptuur van te maken. Bij het beeldhouwen is elk hulpstuk toegestaan, inclusief huishoudelijke apparaten zoals strijkijzers, föhns, etc. De sculpturen die tijdens het symposium worden gecreëerd zullen op het Pärnu ijsfestival worden tentoongesteld. De officiële opening hiervan zal op zondag plaatsvinden.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Estland

 

Reviews lezen over Estland

Meer informatie over Estland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Estland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Estland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.