Gratis kamperen in Brabant 5, 6 en 7 april

In het weekend van 5, 6 en 7 april mag iedereen gratis kamperen op Vakantiepark Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos. Alle kampeerplaatsen op de Brabantse vakantieparken worden dat weekend gratis ter beschikking gesteld.Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via www.vakantiepark-beeksebergen.nl/gratiskamperen of www.vakantiepark-dierenbos.nl/gratiskamperen. Met het gratis kampeerweekend wordt het kampeerseizoen bij de Brabantse vakantieparken officieel geopend. libema-gratis-kamperen

Gratis kampeerweekend

Vakantieparken Beekse Bergen in Hilvarenbeek en Vakantiepark Dierenbos in Vinkel organiseren een gratis kampeerweekend. De actie is bedoeld om kampeerders vrijblijvend kennis te laten maken met de Brabantse vakantieparken en hiermee op feestelijke wijze het kampeerseizoen te openen. Voor vakantiegangers is het bovendien een mooie kans om het vakantieseizoen in te luiden.


Voorwaarden

  • De actie geldt voor het weekend van 5, 6 en 7 april;
  • Gasten dienen een eigen tent, caravan of vouwwagen mee te brengen;
  • Een kampeerplaats is voor maximaal 6 personen;
  • Voor de beschikbare plaatsen geldt op is op;
  • Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Afrika in Brabant

Op Vakantiepark Beekse Bergen verblijven gasten op een leeuwenbrul afstand van 1.250 Afrikaanse dieren. Het in Hilvarenbeek gelegen vakantiepark ligt naast Safaripark Beekse Bergen. Vakantiepark Beekse Bergen is uitermate geschikt voor een vakantie met het hele gezin, maar ook een fijne bestemming voor senioren en groepen. Kampeerders kunnen bij hun reservering een ExtraCard boeken voor € 19,95 per persoon. Met de ExtraCard hebben ze tijdens hun verblijf gratis en onbeperkt toegang tot 6 dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen.


Vakantiepark Dierenbos

Op fietsafstand van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch en verscholen in het groen van het Brabantse Vinkel, ligt Vakantiepark Dierenbos. Vakantie vieren tussen de bosdieren is waar het hier om gaat. Het vakantiepark beschikt over themabungalows en royale kampeerplaatsen. Het ruim opgezette park beschikt over talloze faciliteiten die de vakantiepret verhogen. Gasten hebben tijdens hun verblijf op Vakantiepark Dierenbos onbeperkt toegang tot het subtropisch zwembad AquaFun Sportiom in ’s-Hertogenbosch. Met een ExtraCard van €19,95 p.p. hebben ze tijdens hun verblijf gratis en onbeperkt toegang tot 6 dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen.

Meer informatie bij de Libema Vakantieparken

 

Reviews lezen over Libema Vakantieparken

Meer informatie over Libema Vakantieparken vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Libema Vakantieparken. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.