Zakelijke bijeenkomsten in zee van bloemen

De internationale bloemententoonstelling Keukenhof is wereldwijd bekend als het mooiste lentepark, dat jaarlijks vele honderdduizenden bezoekers trekt. Keukenhof is echter ook een kleurrijke en veelzijdige locatie voor zakelijke bijeenkomsten. De verschillende accommodaties op het park beschikken
over adequate faciliteiten om een succes te maken van een diversiteit aan evenementen.
Keukenhof in Lisse voor zakelijke tulpen

Openstelling 21 maart

Tijdens de openstelling van de tentoonstelling van 21 maart tot en met 20 mei 2013 is een zakelijke bijeenkomt op Keukenhof een evenement zonder weerga. Diverse ruimtes met alle benodigde faciliteiten en horecavoorzieningen in een unieke omgeving zijn ingrediënten voor een invulling van een programma, die nergens anders mogelijk is. Tussen serieuze zaken kunnen vele vormen van ontspanning worden ingepland via een rondleiding door het park, een fluistervaartocht of fietstocht door de bollenvelden, een workshop fotografie en/of een rondvlucht over de bloeiende bollenvelden. Dat maakt Keukenhof speciaal en een per definitie geslaagd doel voor partnerprogramma’s voor gezelschappen, die in de Noordwijkse hotels verblijven of deelnemers aan conferenties in Amsterdam of Den Haag.

Negen weken per jaar open

De bloemenpracht van Keukenhof is slechts negen weken per jaar geopend, maar ook buiten het seizoen is het park schitterend. De rust en ruimte is dan een toegevoegde waarde voor een congres, bijeenkomst of een leuke partij. De accommodatie kan voldoen aan alle wensen: de grote expositiehal meet 860 m2 en is geschikt voor vele honderden gasten. Intiemere wensen kunnen worden vervuld in één van de paviljoens of sfeervolle restaurants, die geheel maatwerk kunnen worden ingericht. De ruimten kunnen naar wens worden ingedeeld met elke mogelijke opstelling. Een presentatie, vergadering, training of congres is uit te breiden met een lunch, diner, koffietafel of borrel. Al uw wensen vertalen wij naar een op maat gemaakte oplossing!

5 Paviljoens voor zakelijke evenementen

Keukenhof biedt vijf paviljoens en verschillende hoogwaardige ruimtes voor zakelijke evenementen. De Tulip Room is een luxe boardroom voor maximaal 30 personen met een adembenemend uitzicht over de miljoenen bloemen en uitgestrekte bollenvelden. De karakteristieke Juliana Zaal ligt in één van de mooiste gedeelten van het park en is geschikt voor groepen van 50 tot 180 personen. En de moderne ruimte in het Oranje Nassau Paviljoen, riant grenzend aan de binnenexpositie, is ideaal voor een congres of seminar tot 150 personen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Lisse

 

Reviews lezen over Lisse

Meer informatie over Lisse vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Lisse. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Keukenhof

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.