Zuid-Afrika Media Awards in EYE Filmmuseum

South African Tourism Nederland organiseert op 28 maart 2013 de eerste Zuid-Afrika Media Awards. In het inspirerende EYE Filmmuseum te Amsterdam maakt de jury de winnaars van de eerste editie bekend. Doel van de Zuid-Afrika Media Awards is om de kwalitatieve reisjournalistiek- en fotografie te vieren en belonen. In de categorieën beste print artikel, beste online artikel en beste reisfotografie worden awards toegekend.
zuid-afrika-eye

Bangu Masisi, directrice South African Tourism Nederland

“Nu de sluitingsdatum dichterbij komt wordt het des te spannender. We hebben al heel veel mooie inzendingen ontvangen, het wordt een uitdagende en leuke klus om samen met de vakjury te bepalen wie in onze ogen de beste journalist of fotograaf is. Ik kijk er naar uit om alle deelnemers op 28 maart persoonlijk te bedanken.”


Prijzen en criteria

De winnaar in elke categorie maakt kans op een 6-daagse reis naar Kaapstad, Johannesburg of Durban en omgeving. De criteria voor aanmelding zijn simpel: het moet een toeristische publicatie over Zuid-Afrika betreffen, die in 2012 gepubliceerd is.

Aanmelden

Aanmelden kan nog tot en met donderdag 31 januari aanstaande door het formulier en een PDF van de publicatie te sturen aan TMC.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zuid-Afrika

 

Reviews lezen over Zuid-Afrika

Meer informatie over Zuid-Afrika vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zuid-Afrika. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zuid-Afrika

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.