Playa Montroig Camping ontvangt KCK award

Het Spaanse Playa Montroig Camping Resort ontving vorige week, tijdens de Vakantiebeurs, de ‘Camping van het Jaar’ award. Deze prijs is toegekend door de ANWB en lezers van het blad Kampeer & Caravan Kampioen (KCK). In de categorie ‘beste verwencamping’ kwam Playa Montroig Camping Resort als beste uit de test.
montroig-camping-anwb-award-spanje

Gekozen door KCK lezers

De score van Playa Montroig Camping Resort is bepaald door ervaringen van KCK lezers. In recensies is keer op keer benadrukt dat het personeel de verwachtingen overtreft, dat gasten veel persoonlijke aandacht krijgen en dat men als gast een bijzonder ‘welkom’ gevoel krijgt bij Playa Montroig.


Hoogste rating

Van alle kwaliteitscampings in Spanje ontvangt Playa Montroig de hoogste, door de ADAC- campinggids erkende, rating van de afgelopen 30 jaar. De Europese ADAC- campinggids is één van de belangrijkste Europese campinggidsen en wordt ook wel het equivalent van de Michelingids genoemd.

Over Playa Montroig Camping Resort

Playa Montroig Camping Resort ligt aan het mooiste strand van de Costa Dorado, iets ten zuiden van Tarragona. De camping heeft op dit moment een oppervlakte van 35 hectare, bestaande uit 1.200 percelen en 220 bungalows. In totaal kunnen er 5.000 gasten overnachten. De camping is opgericht in 1962 en heeft door de jaren heen verschillende awards en keurmerken ontvangen. Na ruim een halve eeuw succesvol ondernemen blijft het doel om de verwachtingen van iedere gast te overtreffen. Playa Montroig Camping Resort gelooft in een bedrijfsfilosofie die gebaseerd is op voortdurende innovatie en groei.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Spanje

 

Reviews lezen over Spanje

Meer informatie over Spanje vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Spanje. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Playa Montroig Camping

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.