Wintersportgebieden in Duitsland in trek

Veel Nederlanders lijken last minute op zoek te gaan naar een wintersportvakantie dicht bij huis. Dit blijkt uit gegevens van boekingswebsite Hotels.com. Onder Nederlandse reizigers nam het aantal zoekopdrachten naar hotels in Duitse skioorden sterk toe tijdens de eerste drie weken van 2013.
Met korting overnachten in berlijn

Hotelovernachtingen in Winterberg

Het aantal zoekopdrachten naar hotelovernachtingen in Winterberg steeg met 66 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het nabijgelegen Willingen kende een stijging van 16 procent. Skiliftkarussell Winterberg, het grootste skigebied van het Sauerland, is vanuit Nederland binnen een kleine vier uur te bereiken. Zes bergen en meer dan 20 skiliften bieden wintersporters ruim 15 kilometer piste.


Ook het zuidelijker gelegen Zwarte Woud in Beieren is in trek. Het aantal zoekopdrachten naar hotels rond het Feldberg Ski Resort steeg met 400 procent. Dit gebied is vanuit Nederland binnen ruim zes uur te bereiken. De Seebuck (1448m) en de Grafenmatt (1380m) vormen het centrum van het skioord.

Meer informatie bij de Hotels.com

Comments are closed.