Maffia Museum viert eerste verjaardag

The Mob Museum in Las Vegas viert donderdag 14 februari 2013 haar één jarig bestaan. In minder dan een jaar tijd is het Nationaal Museum van Georganiseerde Criminaliteit en Rechtshandhaving uitgegroeid tot een wereldwijde must-see attractie in Las Vegas. The Mob museum heeft het afgelopen jaar meer dan 200.000 bezoekers ontvangen vanuit de hele wereld.
mob-museum

Opening 14 februari 2013

Sinds de opening op 14 februari 2012 heeft het maffia museum meerdere onderscheidingen en prijzen mogen ontvangen, waaronder ‘Beste Museum 2012’ door het Nevada magazine, ‘Beste nieuwe museum 2012’ door Seven Weekly Magazine en ‘Beste plek om toeristen mee naar toe te nemen’ door Las Vegas Weekly Readers Choice Awards.


The Mob is meer dan een museum alleen. Zo bieden ze consumenten uitstekende mogelijkheden voor een onvergetelijk feest of andere evenement. Alleen al in het eerste jaar faciliteerde het museum meer dan veertig speciale evenementen, waaronder bruiloften, recepties en zakelijke evenementen.

Meer informatie bij de Maffia Museum

 

Reviews lezen over Maffia Museum

Meer informatie over Maffia Museum vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Maffia Museum. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Maffia Museum

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.