Sneeuwpret in de Alpen zonder skis?

Het aantal groepsreizen neemt dit winterseizoen sterk toe en de Franse Alpen zijn vanwege de sneeuwzekerheid en de gezellige après-ski nog altijd een populaire bestemming onder Nederlandse wintersporters. Binnen een groot wintersportgezelschap is alleen niet iedereen altijd even gemotiveerd om te skiën of te snowboarden. Pierre & Vacances, dé Frankrijkspecialist en Europees marktleider in vakantieverhuur, heeft daarom een speciale ‘niet-ski-pas’ ontwikkeld om werkelijk iedereen een onvergetelijke wintersportervaring te bieden.
pierre-et-vanances

15 Residenties in Franse sneeuw

Bij het boeken van een appartement in één van de 15 residenties van Pierre & Vacances in 4 verschillende skistations (Avoriaz, Val d’Isère, Les Ménuires en Alpe d’Huez) hebben niet-skiërs de mogelijkheid voor deze speciale pas te kiezen. De pas geeft gedurende het hele verblijf toegang tot de wellness-activiteiten, sauna en sportruimtes, de zwembaden en zelfs het nieuw geopende subtropische zwemparadijs Aquariaz in Avoriaz. Ook verschillende outdoor-activiteiten, zoals een tocht met een hondenslee, sneeuwschoenlopen, schaatsen en parachutespringen zijn bij de pas inbegrepen. Zo is het mogelijk van de bergen en de gezelligheid van wintersporten te genieten zonder dat er een ski of een snowboard aan te pas komt!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zweden

 

Reviews lezen over Pierre & Vacances

Meer informatie over Pierre & Vacances vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Frankrijk. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Frankrijk

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.