Luchthaven Düsseldorf: meer parkeergelegenheid

De luchthaven van Düsseldorf neemt met parkeerdek P26 op de Kieshecker Weg 100 nieuwe parkeerplaatsen af. 650 plaatsen zijn daar gereserveerd voor passagiers van de luchthaven, tegen een gunstig lange termijn bespaartarief. Voor parkeren tot maximaal 8 dagen betaal je bijvoorbeeld maar 39 euro. Voor 49 euro parkeer je tot 15 dagen en voor 22 dagen betaal je slechts 59 euro.

Prijsbewust parkeren

Luchthaven Düsseldorf vergroot met de nieuwe P26-parkeerplaatsen haar aanbod voor de prijsbewuste parkeerder. In totaal zijn er nu meer dan 2.000 parkeerplaatsen beschikbaar voor het lange termijn bespaartarief; met de gebruikelijke betrouwbare service en tegen een redelijke prijs. In lange termijn besparingszone, naast P26, vind je ook parkeerdek P23, P24 en P25. De parkeergelegenheden liggen direct op het luchthaventerrein en passagiers zijn vanaf de terminal binnen een paar minuten bij hun auto, en andersom. Te voet, of met de gratis pendeldienst.


Gepast aanbod voor alle reizigers

Passagiers van de grootste luchthaven van Noordrijn-Westfalen hebben keuze uit meer dan 20.000 parkeerplaatsen met verschillende parkeertarieven. Van prijsbewuste pakkettoeristen en koopjesjagers tot tijdgevoelige zakelijke reizigers of luxe vakantiegangers; voor iedereen is er een gepast aanbod die bijdraagt aan een stressvrije, comfortabele reiservaring.

Aanbiedingen en tarieven

Voor seizoensgebonden evenementen, zoals bijvoorbeeld de paasvakantie, heeft de luchthaven speciale parkeeraanbiedingen. Meer informatie over de parkeertarieven, online reserveringen en routekaarten, staat op de website van Düsseldorf International.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Dusseldorf

 

Reviews lezen over Luchthaven Düsseldorf

Meer informatie over Luchthaven Düsseldorf vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Luchthaven Düsseldorf. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Luchthaven Düsseldorf

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.