Laat je verrassen op 14 februari!

Liefde voor het vak. Met de ambitie om elke dag de klant te verrassen met unieke dienstverlening. Dat is wat veel reisprofessionals bindt, werkgevers uitdaagt en studenten aantrekt om in de reisbranche te werken. Reiswerk heeft voor hen een bijzondere boodschap in petto op 14 februari. Bezoek daarom www.ilovereiswerk.nl en waag de stap.
i-love-reiswerk

Shift Happens

Tijdens de Vakdag op 8 februari jl. werden de bezoekers aan de Masterclass ‘Shift Happens’ al op een bijzonder manier uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de website ilovereiswerk.nl. [foto vrouw in hartenpak] Veel bezoekers bezochten de website en hebben zich door het invullen van onder meer de code ‘speciaal’ zeker gesteld van een unieke boodschap op Valentijnsdag.
Tot 14 februari kunnen reisprofessionals zich aanmelden op ilovereiswerk. Over wat hen daarna te wachten staat, geeft communitymanager van Reiswerk Shannon Chap weinig prijs. Chap: “Geheel in de traditie van Valentijnsdag, kan ik natuurlijk verder niet veel vertellen. Maar.. het wordt absoluut de moeite waard!”


Comments are closed.