Mijn Zuid-Afrika iPad app beschikbaar app store

South African Tourism’s eerste iPad app ‘Mijn Zuid-Afrika’ is vanaf heden beschikbaar in de app store. Na een soft launch op de Vakantiebeurs Vakdag is de app nu voor iedereen te downloaden. Aan de hand van filmpjes, foto’s, tips & tricks en een handige travelplanner leer je Zuid-Afrika kennen.
zuid-afrika-app

Reis door Zuid-Afrika

De categorieën wildlife en nature, lifestyle en wellness, adventure, nightlife, food & wine en art & culture bieden een speelse plattegrond door Zuid-Afrika. Welke highlights mag je niet missen? Wat zijn de hipste hangouts van de locals? En waar spot je het beste de Big 5? Slideshows, video’s, landkaarten, URLs en korte, pakkende teksten bieden een leidraad voor reizen door Zuid-Afrika. De travelplanner is daarbij een handige tool.


Bangu Masisi, country manager South African Tourism, het verkeersbureau van Zuid Afrika in Nederland:

Met veel trots presenteren wij onze iPad app, Mijn Zuid-Afrika. Een inspiratiebron voor reizigers die benieuwd zijn naar Zuid-Afrika en een reis willen plannen. Met deze app willen wij reizigers op een interactieve manier kennis laten maken met Zuid-Afrika. Ook voor reisagenten is de Mijn Zuid-Afrika app een handige tool om zich te verdiepen en klanten te laten oriënteren op Zuid-Afrika.

De ‘Mijn Zuid-Afrika’ app van South African Tourism is door Your World Publishers ontwikkeld en wordt mede door TravMagazine gepromoot.

Meer informatie bij de App store

Comments are closed.