KLM wint Airline Food Award 2012

Vliegticketzoekmachine Skyscanner heeft voor het tweede jaar op rij de European Airline Food Awards uitgereikt. KLM ging er met de eerste plek vandoor in de categorie lange vluchten.
skyscanner-vluchten

500 reizigers en bloggers

Meer dan 550 door Skyscanner geselecteerde reizigers en bloggers hebben hun ongezouten mening gegeven over het culinaire aanbod aan boord van vliegtuigmaatschappijen. De gerechten zijn beoordeeld op smaak en presentatie.

Voor wie wil genieten van een echt culinair hoogtepunt op een lange vlucht is bij de KLM aan het juiste adres. Neerlands trots is eerste geworden in deze categorie en wordt gevolgd door Aeroflot, SAS, Air France en British Airways.

In de low-cost categorie heeft Pegasus, onderdeel van Turkish Airlines, de eerste positie weten te bemachtigen. Flybe (British Airways) won de tweede plek gevolgd door Monarch, EasyJet en het Spaanse Vueling eindigt op de vijfde plek.

In de categorie ‘Korte vluchten’ is Scandinavian Airlines (SAS) de grote winnaar. Lufthansa verdient een tweede plek en de winnaar van vorig jaar, Turkish Airlines, eindigt dit jaar op de derde plek, net voor British Airways en het Russische Aeroflot.
skyscanner-logo
Een Skyscanner onderzoek onder meer dan 1500 internationale reizigers toont ook aan dat 54% vindt dat over het algemeen het eten in vliegtuigen nu redelijk goed is. Driekwart hiervan vindt dat het een stuk verbeterd is in vergelijking met vorige jaren. De maaltijden in vliegtuigen worden nu zelfs zo lekker dat 43% toegeeft weleens met afgunst naar de maaltijdkeuze van buurman of buurvrouw te kijken.

Skyscanner European Airline Food Awards 2012

Top 5 Maaltijden van Top 5 Maaltijden op Top 5 Maaltijden op
budgetmaatschappijen korte vluchten (<6uur) lange vluchten (>6uur)
1. Pegasus 1. SAS 1. KLM
2. Flybe 2. Lufthansa 2. Aeroflot
3. Monarch 3. Turkish Airlines 3. SAS
4. easyJet 4. British Airways 4. Air France
5. Vueling 5. Aeroflot 5. British Airways

Reviews lezen over Skyscanner

Meer informatie over Skyscanner vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over vliegen met Skyscanner. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.