CampingXL: vakantie zoals vroeger, luxe van nu

Het mag dan momenteel een beetje koud zijn voor een campingvakantie, het voorjaar gloort alweer aan de horizon. En dat wordt met CampingXL zonniger dan ooit. Deze campingspecialist verdubbelt het aanbod en heeft nu nog meer van de mooiste accommodaties op de beste campings in Europa. Gloednieuw in het aanbod zijn o.a. Camping Ca’Pasquali Village aan de Adriatische kust, Camping Yelloh! Village Parc du Val de Loire in de Loire-streek en Recreatiecentrum Koningshof in Rijnsburg. Kamperen is weer helemaal hot, maar dan wel met alle comfort en kwaliteit. Daarom biedt CampingXL een brede selectie aan luxe stacaravans en chalets op uitsluitend vier- en vijfsterren campings. Vakantie zoals vroeger, met de luxe van nu.
campingxl

Uitgebreid vakantieplezier

Een eindeloos zandstrand, een zwemparadijs en de Mediterrane zon. Wie met kinderen op vakantie gaat zit helemaal goed op camping Ca’Pasquali Village aan de Adriatische kust. Met vier sterren, een privéstrand en luxe stacaravans beleef je hier een heerlijk warm voorjaar met het hele gezin. Yelloh! Village Parc du Val de Loire in Frankrijk heeft ander moois te bieden. Deze viersterren camping ligt tussen de wijngaarden en is de ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van de beroemde kastelen van de Loire. Blijf je liever dichter bij huis? Boek dan Recreatiecentrum Koningshof, een gezellige familiecamping vlak bij de stranden van Katwijk en Noordwijk. Er is veel rust en groen, ideaal voor een ontspannen trip met de kleintjes. Met deze nieuwe aanwinsten heeft CampingXL niet alleen het aanbod, maar ook jouw vakantieplezier uitgebreid.


Onbezorgd genieten

Comfort en kwaliteit, daar draait het om bij CampingXL. Om dat te kunnen garanderen worden alle campings en stacaravans zorgvuldig geselecteerd en vooraf geïnspecteerd. Op www.CampingXL.nl staan uitgebreide beschrijvingen en sfeerimpressies van het actuele aanbod aan campings, stacaravans en chalets. Alle accommodaties zijn online beschikbaar en kunnen direct worden geboekt. Heerlijk genieten op een sterrencamping is bovendien verantwoord: de meeste campings van CampingXL voeren een eco-keurmerk zoals Green Key of het Europees Ecolabel. Dat betekent niet alleen een onbezorgde vakantie voor jou en je gezin, maar ook voor de natuur om je heen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV in Europa

 

Reviews lezen over CampingXL

Meer informatie over CampingXL vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over campings van CampingXL. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.