Hellendoorn opent uniek en spectaculair slidepark

In juni 2013 opent Avonturenpark Hellendoorn als eerste pretpark van Nederland een slidepark. Bezoekers kunnen vanaf deze zomer genieten van minimaal tien spectaculaire waterglijbanen, waar in badkleding al dan niet met speciale 1- of 2-persoonsbanden vanaf gegleden kan worden.Het slidepark zal jaarlijks geopend zijn van begin juni tot half september en kan alleen in combinatie met het pretpark bezocht worden middels een combiticket.
hellendoorn-avonturenpark

Outdoor park Hellendoorn

Pretparkgasten kunnen vanaf komende zomer hun bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn voortzetten in het outdoor slidepark met maar liefst tien glijbanen. De banen zijn voorzien van zogenaamde ‘uitglijbakken’, met daarin een laagje water om af te remmen. Het slidepark bevat geen zwembad. In juni 2013 wordt het slidepark op spectaculaire wijze geopend.


Lyan van den Bosch, directeur van Avonturenpark Hellendoorn, licht de plannen voor het slidepark toe:

Het vinden van een unieke toevoeging aan een pretpark in een land met de hoogste pretparkdichtheid van Europa is geen gemakkelijke opgave. We hebben daarom verder gekeken dan de gebruikelijke attracties. Het slidepark biedt ons een unieke manier om naast gezinnen tegelijkertijd meer tieners naar ons park te trekken. Deze ambitie is met de komst van de Tarantula Magica in 2012 ingezet en wordt met het slidepark in 2013 onderstreept.

Onderzoek

Avonturenpark Hellendoorn heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van een slide park in Nederland. Right Marktonderzoek voerde een interessepeiling uit onder tieners en gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Beide doelgroepen gaven blijk van grote interesse en bereidheid tot een bezoek, ook bij lagere temperaturen. De onderzoeksresultaten en het unieke karakter van het nieuws voor de Nederlandse markt, hebben Looping Holding en Avonturenpark Hellendoorn overtuigd van de keuze voor een slidepark.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Hellendoorn

 

Reviews lezen over Hellendoorn

Meer informatie over Hellendoorn vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Hellendoorn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Hellendoorn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.