Sprookjescamping valt in de prijzen

De Sprookjescamping behoort tot de absolute top van campings in Europa. Op 9 januari jl. is tijdens de Vakantiebeurs bekend gemaakt dat de Sprookjescamping is bekroond met de status ‘Best camping 2013’ volgens de ANWB en de prijs voor Beste Kindercamping van Nederland volgens Zoover heeft gewonnen.
sprookjescamping-vakantieaanbieder-2013

Zoover – Beste Kindercamping van Nederland in de categorie Kamperen

Ook werd bekend dat de Sprookjescamping door Zoover is uitgeroepen tot de Beste Kids Vakantieaanbieder in de categorie Kamperen Nederland. De Sprookjescamping was samen met Framscamps en de Beerze Bulten genomineerd maar uiteindelijk was het de Sprookjescamping die de meeste stemmen heeft gekregen. ‘’Wij zijn ontzettend trots dat wij in dit goede gezelschap hebben weten te winnen. Het jaar had voor ons niet beter kunnen beginnen’’, aldus Mariska van der Knaap, PR-manager van Sprookjescamping de Vechtstreek.


ANWB Status Best Camping: *****sterren

De ANWB is samengegaan met ADAC, de Duitse ANWB. Daardoor zijn alle campings in Europa opnieuw beoordeeld en heeft de Sprookjescamping de status Best Camping gekregen, met een maximum van 5 sterren. In totaal zijn er slechts 37 campings in Nederland die deze titel hebben gekregen. In Europa hebben slechts 144 campings van de ruim 10.000 campings die er zijn deze status gekregen.
Mariska van der Knaap, PR-manager van Sprookjescamping de Vechtstreek:

Wij zijn enorm trots op deze status die ons is toegekend namens de ANWB. Wij doen iedere dag ons uiterste best om onze gasten een sprookjesachtig en onvergetelijk verblijf te bieden

Meer informatie bij de Camping Vechtstreek

 

Reviews lezen over Sprookjescamping Vechtstreek

Meer informatie over Sprookjescamping Vechtstreek vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Vechstreek. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Sprookjescamping Vechtstreek

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.