Bonaire-prijzen uitgereikt op Vakantiebeurs

Het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie heeft de Bonaire Promotieprijs gewonnen. Een prijs die het Bonaire Toeristenbureau elk jaar uitreikt aan personen of bedrijven die Bonaire op een positieve manier onder de aandacht brengen. Het Roze Ei – de aanmoedigingsprijs – ging naar Sky Health Club.
aruba-prijs

De Vakdag van de Vakantiebeurs

De prijzen werden traditiegetrouw uitgereikt tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht. Roger Davids, directeur Europa van het Bonaire Toeristenbureau overhandigde de prijzen. Het Ministerie van EL&I ontving de Promotieprijs voor de support die het heeft gegeven aan de toeristische marketing van Bonaire.


Steun voor toeristische marketing

Toerisme is de belangrijkste bron van inkomsten van het eiland en verantwoordelijk voor meer dan 80% van de werkgelegenheid. Door support van het Ministerie konden er in 2012 verschillende extra toeristische marketingprojecten worden gerealiseerd. Hierdoor is de markt intensiever bewerkt en zijn er meer projecten ontwikkeld richting reisbureaus, touroperators en vliegtuigmaatschappijen.

Zorg voor betere zorg

Het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie gaf Bonaire die steun omdat het eiland sinds 10 oktober 2010 een bijzondere gemeente van Nederland is. Op diverse terreinen is er sindsdien veel verbeterd op Bonaire, waaronder in de zorg. Zo heeft iedereen op Bonaire nu een ziektekostenverzekering, zijn de ziekenhuizen op het eiland gemoderniseerd en wordt nauw samengewerkt met medische centra in Nederland.

Roze Ei voor Sky Health Club

Dat Bonaire een prima klimaat biedt voor ondernemers in de zorg, bewijst de uitreiking van het Roze Ei. Deze aanmoedigingsprijs ging dit jaar namelijk naar

Sky Health Club. Dit initiatief richt zich op patiënten die herstellen van lichamelijke of geestelijke problemen. Dat varieert van mensen met huidaandoeningen tot mensen die net een zware operatie of chemokuur hebben ondergaan.

Kleinschalige aanpak

Sky Health Club kreeg het Roze Ei omdat het Bonaire als eerste bestemming heeft gekozen voor haar activiteiten. En omdat de kleinschalige, kwalitatieve aanpak past bij het eiland Bonaire.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Bonaire

 

Reviews lezen over Bonaire

Meer informatie over Bonaire vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Bonaire. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Bonaire

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.