Nederlandse kinderen kiezen massaal Center Parcs

Center Parcs is tijdens de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs, Utrecht, uitgeroepen tot Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2013 in de categorie vakantieparken. Paul Geraeds, Marketing Director Center Parcs Europe, heeft de award gisteren in ontvangst genomen tijdens de feestelijke uitreiking door Kim-Lian van der Meij. Interessant aan deze verkiezing is dat de keuze voor de uiteindelijke winnaars, na een voorselectie door een vakjury, door kinderen is gemaakt. Het feit dat deze jonge doelgroep met een overweldigende meerderheid voor Center Parcs heeft gekozen, betekent een zeer goede start van het nieuwe jaar voor Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties.
center-parcs-kinderen

Eerste keuze van kinderen

Een greep uit de redenen van de jonge kiezers om op Center Parcs te stemmen:

  • Aqua Mundo, dé referentie op het gebied van subtropische zwemparadijzen en een belangrijk onderdeel van het DNA van Center Parcs.
  • Wannabe activiteitenprogramma, waarbij de jonge gasten (tussen 4 en 10 jaar) van Center Parcs in de huid kunnen kruipen van een indiaan, een schilder of bijvoorbeeld een brandweerman, compleet met uniform, brandweerwagen en waterslang.
  • Cool Factor Mission, een activiteitenprogramma bekend van tv, gecreëerd in samenwerking met Endemol. Deelnemers leggen in 2,5 uur een parcours af op een BMX en in een raft, beklimmen een toren en abseilen weer naar beneden. Onderweg moeten er ook een aantal codes worden gekraakt, waardoor deze missie een complete en unieke ervaring wordt.


Paul Geraeds geeft aan waarom deze onderscheiding zo belangrijk is voor Center Parcs:

We zijn enorm trots op deze award, vooral omdat het een prijs is die door kinderen en hun ouders bepaald wordt. We zien het als een beloning voor de nieuwe innovaties die we het afgelopen jaar op de parken geïntroduceerd hebben, zoals Cool Factor Mission en Wannabe a Secret Agent, geheel in de stijl van James Bond en deel van het Wannabe programma. Zoals mijn kinderen zouden zeggen ‘vet’!

Meer informatie bij de Kidsvakantiegids.nl

 

Reviews lezen over Center Parcs

Meer informatie over Center Parcs vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Center Parcs. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.