Vacanceselect zet nieuwe trend in glamping

Reisorganisatie Vacanceselect.nl introduceert voor het 2013 kampeerseizoen een nieuw type stacaravan. Het is de Clever, een combinatie van een tent en een stacaravan. ‘Een primeur in de kampeersector want dit hybride model bestond nog niet
vacanceselect-stacaravan

Revolutionaire campingaccommodatie

Met deze revolutionaire campingaccommodatie geven wij het begrip glamping wederom als eerste aanbieder een nieuwe lading. Nog voordat het woord glamping in zwang kwam, boden wij reeds lodgetenten en lodgesuites aan

Aldus Vacanceselect.nl directeur Loek van de Loo. ‘De Clever combineert de romantiek van een tent met het comfort van een stacaravan.’ De Clever meet 7.20 x 5.0 m inclusief terras en heeft een gedeeltelijk canvas dak. Naast de woonkamer met keuken en zithoek onder meer twee slaapkamers, een terras van 17m², satelliet tv, airco en een moderne douche en toiletruimte.


Bijzonder is eveneens dat het ouderbed 2 bij 2 meter bedraagt, een noviteit in de stacaravan branche. De Clever biedt plaats aan twee volwassenen en drie kinderen en kan geboekt worden op de volgende campings: Camping Calik Blu (Sardinië), Camping Village Cavallino (Adriatische Kust), Camping Weekend (Gardameer), Centro Vacanze Isuledda (Sardinië), Camping Baia Blu La Tortuga (Sardinië), Camping Village Mare Pineta (Adriatische Kust), Camping Orlando in Chianti (Toscane) en Camping Polijana (Kvarner, Kroatië). Voordat nieuwe accommodaties worden geïntroduceerd, worden deze eerst uitvoerig getest op camping Weekend bij het Gardameer. De Clever is deze week onthuld op de Vakantiebeurs in Utrecht. Naast de Clever is de Selectcamp stacaravan Grand Comfort 2 ook een nieuwe aanwinst voor 2013. Nadere informatie over het aanbod en reserveringen via www.vacanceselect.nl.

Innovatie

De kampeergast stelt steeds hogere eisen aan comfort, voortdurende vernieuwing en innovatie van het kampeerproduct is daarom essentieel. Met een wc-rol onder de arm naar het sanitairblok lopen of in de rij staan voor een douche of afwasbak is voor een toenemend aantal kampeerders verleden tijd. De Clever heeft een ruime design badkamer met extra grote douchespiegels en led verlichting. De schuifdeuren tussen de ouderkamer en de natte ruimte verhogen het ruimtelijk gevoel. In de keuken is tevens een grote retrokoelkast geplaatst. Ook hebben het dunne slaapmatras en het luchtbed plaats gemaakt voor comfortabele bedden. ‘Glamping is kamperen in de natuur met de luxe van een hotelkamer,’ stelt Van de Loo. De Clever heeft hout aan de buitenkant dat in vergelijking met plastic een meer natuurlijke uitstraling heeft. In tegenstelling tot enkele andere campingaanbieders zijn alle accommodaties op de campings ontworpen door en eigendom van Vacanceselect.nl zelf waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.

Kamperen sociaal

Bijkomend voordeel van een stacaravan of luxe tent vakantie is dat ze met een compleet inventaris uitgerust zijn, dus een overbeladen auto met aanhanger is passé. Bovendien reikt het sociale leven op een camping veel verder dan de vier muren van een hotelkamer. Van de Loo: ‘Ooit kennisgemaakt met de gasten in de hotelkamer naast je? Terwijl kinderen in een mum van tijd nieuwe vriendjes maken genieten de ouders met een heerlijk wijntje in de buitenlucht voor de stacaravan of tent.’

Meer informatie bij de Vacanceselect

 

Reviews lezen over Vacanceselect

Meer informatie over Vacanceselect vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Vacanceselect. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.