Tropisch Panama op Vakantiebeurs

Proef Panamese rum, ontvang reistips en beleef Latijns-Amerikaanse gastvrijheid in hal 1, stand F.060 op de Vakantiebeurs! De Autoridad de Turismo Panamá (ATP) staat namelijk ook dit jaar weer op de Vakantiebeurs, van 8 t/m 13 januari 2013 in de Jaarbeurs te Utrecht. ATP voorziet de reisbranche en nieuwsgierige reizigers graag van informatie over de veelzijdigheid van het Latijns Amerikaanse Panama. Het land waar je in één dag de zon ziet opkomen én ondergaan in zee, wereldberoemd vanwege het indrukwekkende Panama kanaal en het huis van zeven inheemse indianenstammen. Niet te vergeten tropische eilanden, uitgestrekte natuur en de bruisende metropool ‘Panama City’.

De Autoridad de Turismo Panamá (ATP) staat ook dit jaar weer op de Vakantiebeurs

De Autoridad de Turismo Panamá (ATP) staat ook dit jaar weer op de Vakantiebeurs

Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs is open voor het publiek van woensdag 9 t/m zondag 13 januari van 10.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag 11 januari is de beurs geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op dinsdag 8 januari vindt de vakdag plaats voor media en alle professionals uit de reisbranche.

Rumproeverij

Voor trade en pers geïnteresseerd in Panama, organiseert ATP op dinsdag 8 januari een échte Panamese Ron Abuelo rumproeverij. Van 15.00 uur tot 16.00 uur op stand F.060 in Hal 1.

Bereikbaarheid

KLM vliegt zeven keer per week rechtstreeks naar Panama City, binnen 11 uur. Diverse luchtvaartmaatschappijen (bijvoorbeeld Delta, United en Continental airlines) vliegen op Panama City met één overstap.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Panama

 

Reviews lezen over Panama

Meer informatie over Panama vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Panama. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Panama

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.