Nominaties Citymarketing

Het Netwerk Citymarketing Nederland heeft de nominaties bekend gemaakt voor de Nederlandse Citymarketing Innovatie Awards 2013. De prestigieuze prijzen voor innovatieve projecten op het gebied van citymarketing worden uitgereikt tijdens de Dag van de Citymarketing op 24 januari 2013 in Amsterdam.

De nominaties voor de Nederlandse Citymarketing Innovatie Awards 2013 zijn bekend gemaakt

De nominaties voor de Nederlandse Citymarketing Innovatie Awards 2013 zijn bekend gemaakt


Uit de ruim 40 inzendingen afkomstig uit het hele land werden zes initiatieven geselecteerd voor de finale. In de categorie voor gerealiseerde projecten zijn dat het burgerinitiatief voor de kandidatuur van Almere voor de Floriade 2022, het merkboek van de stad Dordrecht en Counter Creatives, een beeldkwaliteitsproject met inzet van nieuwe media in de gemeente Zaanstad.

Het digitale marketingproject ‘Almere Next Level’, de virtuele VVV van het Veluws Bureau voor Toerisme en het Glamourmanifest (een samenwerkingsplatform in Amsterdam Amstel en Zuidoost) zijn de genomineerden voor de Stimuleringsawards, die is bedoeld voor nog niet gerealiseerde initiatieven die het verdienen te worden uitgevoerd.


Een vakjury, bestaande Ton Rombouts (burgemeester ’s-Hertogenbosch), Erik Braun (Erasmus Universiteit Rotterdam), Robert Govers (Universiteit Leuven), Marcel Schonenberg (directeur Beurs van Berlage) en Gaston Crolla (voorzitter Netwerk Citymarketing Nederland), kiest de winnende inzendingen die worden beloond met de felbegeerde zilveren award.

De vierde Dag van de Citymarketing op 24 januari 2014 is een initiatief van het Netwerk Citymarketing, het landelijke platform voor citymarketing in Nederland.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.