I Amsterdam City Card

Goed nieuws voor Amsterdam: vanaf 1 januari 2016 is de I amsterdam City Card 2016 verkrijgbaar. Bij de kaart krijg je een uitgebreide plattegrond krijgt waarop alle deelnemende attracties te vinden zijn en de lijnen van het openbaar vervoer. De Card geeft bezoekers onder andere gratis toegang tot meer dan 44 musea in Amsterdam, inclusief het Van Gogh Museum, Hermitage en dierentuin Artis. Gratis is ook een rondvaart door de grachten en gebruik van alle bus-, tram- en metrolijnen van het GVB.

De I Amsterdam City Card

De I Amsterdam City Card


In totaal kan het voordeel van de kaart oplopen tot meer dan 125 euro. Daarom is het geen wonder dat de I amsterdam City Card bij bezoekers van Metropool Amsterdam steeds populairder wordt.

Nieuw

Inbegrepen in de I amsterdam City Card 2016 is het ‘Dagje Haarlem’. De kaart biedt o.a. gratis toegang tot het Frans Hals Museum, Teylers Museum en Het Dolhuys. Ook krijg je gratis toegang tot het Rijksmuseum en is er de mogelijkheid om time slot tickets te reserveren voor het Van Gogh Museum. Andere voordelen van de kaart: 25 procent korting op de dag zelf in diverse populaire theaters zoals Concertgebouw, Muziektheater en DeLaMar Theater. Daarnaast biedt de kaart 25 procent korting op attracties zoals de Ajax Experience, Heineken Experience, Madame Tussaud en dezelfde korting in diverse populaire café-restaurants. De I amsterdam City Card 2016 kost voor 24, 48, 72 en 96 uur respectievelijk € 59,00, € 74,00, € 87,00 en € 98,00 en is onder meer verkrijgbaar bij de VVV vestigingen van Amsterdam Marketing, GVB en bij diverse Amsterdamse hotels en musea. Op internet kan de Card worden besteld via www.iamsterdam.com.

Nederlandse bezoekers

Ook Nederlandse bezoekers ontdekken steeds vaker het voordeel van de I amsterdam City Card.
Alleen al met een bezoek aan een paar musea en een grachtenrondvaart zijn de aanschafkosten er al royaal uit. Het is dan ook geen wonder dat de kaart in een aantal jaren is uitgegroeid tot een regelrechte hit bij bezoekers uit binnen- en buitenland. Reizigers van Viator.com beoordelen de City Card zeer positief en dankzij deze reviews heeft de I amsterdam City Card al voor het tweede jaar het certificaat ‘Top Rated by Viator’ ontvangen.

 

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.