Redactie stage in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze stagiaire voor onze online redactie in Amsterdam. Onze voorkeur gaat uit naar een studente die 3e of 4e jaars HBO studie volgt in de richting communicatie, marketing, travel, redactie of journalistiek.
stage-redactie-amsterdam

Werkzaamheden tijdens je stage

Tijdens deze stage zul je artikelen schrijven voor onze reiswebsites, communicatie met journalisten en verkeersbureaus onderhouden, twitter accounts en andere social media accounts beheren en leren hoe je zoekmachine optimalisatie toepast. Ook ga je meedenken over de invulling van de websites en de social media strategie. Verdere werkzaamheden:

 • schrijven van nieuwsbrieven, blogitems en persberichten
 • journalisten en bloggers in kaart brengen

 

Wil je met ons samenwerken? Dan verwachten we dat je

 • een HBO werkniveau hebt
 • eigen verantwoordelijkheid toont
 • sociaal vaardig bent, representatief en enthousiast
 • veel initiatief neemt
 • je actief bent op twitter/facebook en dus affiniteit hebt met social media
 • je een uitdagende stage zoekt in Amsterdam
 • internationaal georiënteerd bent
 • kennis van WordPress is een pré
 • een flexibele werkinstelling hebt en minimaal 3 dagen per week in Amsterdam ervaring komt opdoen

Wat bieden wij je

Een onvergetelijke stage in een vooruitstrevende organisatie. Je krijgt een stagevergoeding van €300 bruto per maand. Op ons kantoor drink je heerlijke espresso, een latte of verse thee. Je leert bij ons om zelfstandig te werken en hoe je webredactie naar een hoger niveau brengt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je kunt altijd samenwerken met ons uitgebreide netwerk van mensen. Ons kantoor aan de Amstel in Amsterdam bevindt zich midden op een geweldige locatie dichtbij metro en tram!

Stage periode

Je kunt per januari/februari 2013 beginnen en we verwachten dat je minimaal 3 maanden kennis wilt opdoen bij ons.

Solliciteren?

Neem contact op met Patrick Mulder, uitgever of Sabine de Witte, hoofdredactrice.

Kaart van ons kantoor in Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.