Gelderland prominent aanwezig op vakantiebeurs

Gelderland laat op de Vakantiebeurs in Utrecht – van 9 tot en met 13 januari 2013 – weer flink van zich horen. In een stand van liefst honderd vierkante meter maakt Gelderland duidelijk waarom deze provincie zo aantrekkelijk is voor de toerist. Motto van de stand is ‘Gelderland levert jou mooie streken’. Dat maakt duidelijk dat er heel wat te beleven is in de Gelderse vakantiegebieden Veluwe, Arnhem-Nijmegen, Achterhoek en Rivierenland. Van eindeloze natuurgebieden tot historische steden en stadjes, van kunst en cultuur tot razend populaire familieattracties. De Gelderse stand is de grootste stand van een binnenlands vakantiegebied op deze belangrijke beurs. Gelderland onderstreept met deze grote inzet de sterke marktpositie van Gelderland: al jarenlang de belangrijkste binnenlandse vakantiebestemming van ons land.

gelderland-vakantiebeurs

Sterk Gelders aanbod

De Vakantiebeurs trekt ieder jaar zo’n 120.000 bezoekers. De beurs is daarmee een belangrijk moment in het beslissingsproces van de consument. Gelderland heeft door zijn grote aanbod op gebied van fietsen en wandelen en bezoek aan historische steden zeer sterke troeven om de potentiële vakantieganger te interesseren.

De beursbezoeker zal in de Gelderse stand in Hal 11 dan ook zijn keus kunnen maken uit een sterk en gevarieerd aanbod aan vakanties en mooie tips voor een dagje uit in de verschillende streken. Het motto van de stand ‘Gelderland levert jou mooie streken’ is dan ook niet toevallig gekozen!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Gelderland

 

Reviews lezen over Gelderland

Meer informatie over Gelderland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Gelderland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Gelderland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.