Sawadee lanceert ‘Wie is de Mol?’-reizen

Sawadee Reizen gaat per 1 januari 2013 exclusief ‘Wie is de Mol?’-reizen aanbieden. In de voetsporen van het razend populaire ‘Wie is de Mol?’ presenteert Sawadee zeven compleet nieuwe rondreizen. Misschien ontmasker jij de Mol… of ben je het zelf?
wie-is-de-mol-sawadee

Beleef een Mol avontuur

De rondreizen doen de bestemmingen aan van de verschillende seizoenen van ‘Wie is de Mol?’. De meest bijzondere locaties en belangrijkste hoogtepunten van het programma kun je zelf beleven. Natuurlijk kan een spelelement niet ontbreken: spannende ‘Wie is de Mol?’ opdrachten maken onderdeel uit van het programma. Een must-do voor ‘Wie is de Mol?’ fans en iedereen die reizen verrassend anders wil beleven.


Bestemmingen

De volgende bestemmingen zijn per januari te boeken: Jordanië, Thailand, Mexico, Spanje, IJsland en Indonesië. Zuid-Afrika, decor voor het komende seizoen, is vanaf maart te boeken. Kijk op: www.sawadee.nl/wieisdemolreizen

Floris Fluitsma, managing director Sawadee Reizen:

Met veel trots en enthousiasme lanceren wij de ‘Wie is de Mol?’-reizen. Deze reizen zijn met veel aandacht voor detail samengesteld en ik ben er van overtuigd dat we een fantastisch concept in handen hebben.

Reviews lezen over Sawadee

Meer informatie over Sawadee vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Sawadee. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.