Hot Chocolate Artists Tours in TENT

Tijdens de kerstvakantie biedt TENT gratis speciale rondleidingen aan door bekende Rotterdamse kunstenaars onder het genot van een mok warme chocolademelk. Gyz La Rivière, Daan Samson, Charlotte Schleiffert & Jeroen Kuster en Hidde van Schie belichten vanuit hun persoonlijke perspectief de actuele tentoonstellingen. Tijdens de Hot Chocolate Artists Tours bekijk je de kunst dus door de ogen van een kunstenaar. De Artists Tours zijn informeel en geschikt voor het hele gezin.

Nominaties Dolf Henkes Prijs 2012

Gyz La Rivière is genomineerd voor de Dolf Henkes Prijs 2012. Hij neemt je mee op een tocht door de tentoonstelling waarin hij vertelt over zijn eigen werk en de geschiedenis van zijn geliefde stad Rotterdam. Daan Samson noemt zich ook wel welvaarstkunstenaar – een passende titel tijdens de kerst, waarbij we meer kopen dan ooit. Samson bevraagd de waarde van kunst in deze tour op een speelse manier. Charlotte Schleiffert en Jeroen Kuster breken alle regels van een traditionele rondleiding tijdens een ludieke performancetour door de tentoonstellingen als hun alter ego’s Charles en Joe Kisser. Hidde van Schie weet in zijn surreële schilderkunst, sculpturen en muziek een totaal andere wereld op te roepen. Hoe bekijkt hij het werk van zijn collega’s?

  • Zaterdag 22 december 2012, 14.00 u: Gyz La Rivière
  • Zaterdag 29 december 2012, 14.00 u: Daan Samson
  • Vrijdag 4 januari 2013, 14.00 u: Charlotte Schleiffert en Jeroen Kuster als Charles en Joe Kisser Zondag 6 januari 2013, 14.00 u: Hidde van Schie

Geef je op voor de Hot Chocolate Artists Tours via: tent@cbk.rotterdam.nl. De tours zijn gratis inclusief entree voor TENT.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rotterdam

 

Reviews lezen over TENT

Meer informatie over TENT vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Rotterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van TENT

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.